Training voor (aankomend) bestuurders van verenigingen/stichtingen

woensdag 3 april 2024 19:15

HEILOO - Het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest en Heiloo organiseren in april een bijeenkomst over hoe je het ‘bestuursvuur’ brandend houdt voor (aankomend) bestuurders van verenigingen en stichtingen.

Besturen in minder uren
Datum: woensdag 3 april 19.15 - 21.45 uur.
Locatie: Ter Coulsterkerk, Holleweg 111 Heiloo.

Besturen is leuk, maar kost door allerlei zaken (soms) te veel tijd! Hoe kun je dit anders aanpakken? Deze training is voor (aankomend) bestuurders van verenigingen/stichtingen actief in de gemeenten Uitgeest en Heiloo. Je leert hoe je een start maakt met de verandering en de versterking van je bestuur en stichting/vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat daarvan, waar je mogelijkheden tot invloed liggen en hoe je deze handig en gebruikt, passend bij de sfeer en de bestuurscultuur van je vereniging of stichting. We gaan aan de slag met:

- Hoe word je effectiever en efficiënter als bestuur?
- Hoe vergroot de bestuurskracht zodat je meer bereikt?
- Op welke manier vergroot je de betrokkenheid?
- Hoe maak je het besturen aantrekkelijk voor een volgende generatie bestuurders?

De workshop is gratis, opgeven is wel noodzakelijk en kan via de website van de Vrijwilligersacademie www.vrijwilligersacademiebuch.nl.
Voor vragen kun je terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt: info@vipuitgeest.nl, 06-48500912 (Sigrid Wijsman).