Glorious Plectrums.
Glorious Plectrums. Foto: aangeleverd

Open Podium bij De Zwaan Cultureel

zaterdag 20 april 2024 20:00

UITGEEST – Op zaterdag 20 april is er weer een Open Podium, met:

Hats On is een afsplitsing van Buurtsessie Haarlem. Ronald, Monique, Wijnand en Gerard spelen vooral muziek uit de jaren 60 en 70, maar ook meer recente nummers. 

Otto Cepella en Susan Sweeney-Hermon spelen moderne fingerstyle, maar ook klassiek en originele composities. Susan is een Keltische harpiste en Otto een bariton en instrumentalist op akoestische gitaar. 

De Glorious Plectrums spelen akoestische folk en americana, maar ook liedjes van Nederlandse bodem, met gitaar, bas, mandoline, ukelele, autoharp en banjo. 

De Zaanse familieband Lincoln Crew bestaat uit Ellis (zang en gitaar), Johan (bas), Emma (piano en backing vocals) en Willem (cajón of drums). Ze brengen rock-’n-rollcovers, pop- en rockhits en eigen nummers. 

Harry, Henk (beiden gitaar en zang) en Gert Jan (contrabas) vormen SoLex. In eigen arrangementen en meerstemmig brengen zij pareltjes van onder anderen Eric Clapton, Douwe Bob en The Beatles.

Barbara stond al eerder met succes op ons Open Podium en is er de 20ste ook bij. Momenteel verzorgt ze als cabaretière/zangeres dagprogramma’s bij professionele organisaties.

De toegang is gratis. Aanvang 20.15 uur, zaal open 20.00 uur. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5.