Sportzaal de Meet.
Sportzaal de Meet. Foto: Anita Webbe

Informatieavond over woningbouw Meetlocatie

woensdag 17 april 2024 19:15

UITGEEST - Na de informatieavond in juli 2023 is het woningbouwplan op de locatie van sportzaal De Meet verder uitgewerkt. Graag delen wij dit plan met belangstellenden tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 17 april om 19.15 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Uitgeest. De inloop is vanaf 19.00 uur en de avond duurt tot uiterlijk 20.45 uur.

Programma
Tijdens deze bijeenkomst presenteert Leendert Steijger van M3 Architecten het ontwerp van het appartementencomplex van 19.15 tot 20.00 uur. In het tweede deel van het programma kunt u in de hal van het gemeentehuis, aan de hand van de ontwerptekeningen, in gesprek gaan met de architect en vragen stellen. Ook kunt u een reactieformulier invullen.

Website
Na de bijeenkomst op 17 april is het ontwerp te zien op de website: www.uitgeest.nl/centrumplannen onder het kopje ‘Meetlocatie’.

Aanmelden
Kunnen wij op 17 april op uw komst rekenen? Meldt u zich dan aan via centrumplan@uitgeest.nl en geef aan met hoeveel personen u komt. Als u nu al vragen heeft, kunt u die ook stellen via dit mailadres.

Bron: gemeente Uitgeest