Het Atelier in Uitgeest
Het Atelier in Uitgeest Foto: eigen foto

Een Compassievolle Ochtend in Het Atelier

woensdag 17 april 2024 9:30 tot 11:00

Mindfulness en Compassie gaan hand in hand. Ben je al bekend met Mindfulness, meditatie of persoonlijke ontwikkeling en vind je het leuk om kennis te maken met geleide meditaties waarbij Compassie centraal staat? Dan is dit misschien een leuke ochtend voor jou.

Margreet Bosma Mindfulness geeft Mindfulness en Compassie trainingen in Het Atelier in Uitgeest. Dit voorjaar staan er een aantal losse ochtenden op het programma. Op deze ochtenden kun je tegen een laag tarief komen kennismaken met Mindfulness of Compassie. Ook wanneer je al geoefend bent ben je van harte welkom om een keertje mee te komen doen. 

Deze woensdagochtend staat in het teken van (Zelf-) compassie. Met mindfulness maak je ruimte, met compassie vul je de ruimte met warmte.

De meditaties die woensdagochtend op het programma staan brengen mildheid. Ze helpen je om je rustsysteem te activeren en op een vriendelijke, liefdevolle manier naar jezelf en de wereld te kijken. Je rustsysteem is nodig om je batterijen weer op te laden. Zonder voldoende aandacht voor je rustsysteem raken je reserves uitgeput.

Op het programma staan 3 meditaties uit de Zelfcompassie Training:

- De Compassievolle Bodyscan;

- Een veilige haven

- Het goede zien.

Meer informatie vind je op:

https://www.margreetbosmamindfulness.nl