Vrienden van de Uitgeester

Extra nieuws, extra verhalen, extra informatie

 

In het kort

Vrienden van de Uitgeester is extra lezen, meer weten.

  1. extra lokaal nieuws en informatie
  2. extra een gratis “Nostalgisch Uitgeest” verjaardagskalender 
  3. extra achtergrondverhalen
  4. extra acties via onze adverteerders

 

Word jij vriend van de Uitgeester?

De redactie maakt elke week met passie en enthousiasme de krant voor inwoners van Uitgeest en omstreken. De Uitgeester is een gratis huis-aan-huiskrant dat op meer dan 6.000 adressen wordt bezorgd. Daarnaast maken we meer; flyers, boeken, kleurplaten, plattegronden, huisstijlen en nog meer grafische producten. Dat willen we heel graag blijven doen.

Als vriend van de Uitgeester ontvang je wekelijks extra leesverhalen over Uitgeest en omgeving, de historie van het dorp, interessante hedendaagse verhalen, verslagen van sport en evenementen, kunst en cultuur plús boeiende portretten van inwoners, ondernemers , verenigingen en oud-inwoners. Deze verhalen we niet in de krant of online, deze zijn extra en exclusief voor onze vrienden.

Via onze website kun je eenvoudig en snel inloggen via het rode U+ icoontje rechtsboven de startpagina. U+ is geschikt voor tablet, telefoon, laptop of computer.


Steun de Uitgeester

Meld je nu aan als vriend van de Uitgeester.  Met jouw bijdrage kunnen wij de Uitgeester blijven maken, want…ook lokaal nieuws is niet gratis. 

Onze redactie werkt samen met fotografen, journalisten en verslaggevers om dagelijks leuk, ontroerend en informatief lokaal nieuws te brengen, online via Facebook en Instagram en in de wekelijkse editie van de Uitkijkpost. 

Door nu vriend te worden kunnen zij hun werk blijven doen en kan de Uitgeester blijven bestaan.

 

De prijs

Een jaarabonnement kost slechts € 19,50. We verlengen dit abonnement automatisch wanneer je tussentijds niet opzegt.

Extra, gratis verjaardagskalender “Nostalgisch Uitgeest” bij jaarabonnement.

 

Hoe word jij nú vriend van de Uitgeester?

Heel eenvoudig, via onderstaande button

 

Door op deze knop te drukken start je de betaling voor je vriendschap met de Uitgeester. We vragen je om je IBAN aan ons door te geven om het bedrag van € 19,50 jaarlijks af te schrijven. Na de betaling ontvang je van ons de welkomstmail en kun je gelijk starten met lezen. 

 

Namens de redactie, bedankt! 


Klik hier voor alle informatie over “Nostalgisch Uitgeest”, de verjaardagskalender 


Klik hier om Vriend van de Uitgeester te worden.