Foto:
Uitgeest

Politieberichten

  Politie

Aanrijding Provincialeweg
Een motorrijdster is 3 oktober zwaargewond geraakt bij een een aanrijding op de Provincialeweg (N203). Rond 10.40 uur bracht de bestuurder van een personenauto zijn voertuig tot stilstand voor het rode verkeerslicht. Een achteropkomende bestuurster van een motorfiets, vermoedelijk gehinderd door de laaghangende zon, bemerkte dit te laat. Zij reed zonder snelheid te verminderen tegen de achterzijde van deze auto. Door de klap werd zij gelanceerd en kwam via de achterruit van de auto op het wegdek terecht. Zij raakte zwaargewond en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Snelheidscontrole Geesterweg
Bij een snelheidscontrole op de Geesterweg in Uitgeest zijn op 3 oktober 66 hardrijders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 70 kilometer per uur.

Poging inbraak Middelweg
Bij een woning aan de Middelweg is op 5 oktober tussen 00.30 uur en 07.30 uur geprobeerd in te breken. Er werd een schroef in het slot van de achterdeur aangetroffen.

Diefstal buitenboordmotoren
Vanaf de jachthaven Zwaansmeerpolder zijn tussen 6 oktober en 8 oktober drie buitenboordmotoren gestolen. Nadat een toegangshek tot het terrein was verwijderd werden de motoren gedemonteerd van een drietal afgemeerde boten. Om eventuele herkenning van de daders te voorkomen werd een lichtmast onklaar gemaakt.

Bekeuring voor wildplassen
Een man is 8 oktober rond 04.00 uur bekeurd voor wildplassen. Dit gebeurde op de Schoolstraat in Uitgeest.

Meer berichten