De medewerkers van TONSCHOLTEN. vieren het 50-jarig jubileum.
De medewerkers van TONSCHOLTEN. vieren het 50-jarig jubileum. Foto: aangeleverd

TONSCHOLTEN. 50 jaar vakmanschap en toewijding

Nieuws

UITGEEST - Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met ongeveer 50 medewerkers, 1.800 m2 showroom en duizenden gerealiseerde of geleverde badkamers, toiletten en tegelvloeren. Het familiebedrijf onder leiding van de tweede generatie - broers Bob en Kick, en Pascale Scholten - is door hun ondernemersgeest, energie en toewijding uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, waar vakmanschap na 50 jaar nog steeds hoog in het vaandel staat.

Modern en eigentijds op de vierkante centimeter
Met 50 jaar ervaring is TONSCHOLTEN. een inspiratie voor velen. Het bedrijf draagt uit dat badkamer, toilet of tegelvloer een weerkaatsing moet zijn van stijl en comfort. Met trots is TONSCHOLTEN. gespecialiseerd in de creatie, realisatie en levering van badkamers, toiletten en tegelvloeren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek.
Geen twee huizen zijn hetzelfde, daarom biedt het team van TONSCHOLTEN. op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van de klant. De ontwerpen combineren functionaliteit met een verfijnde esthetiek, wat resulteert in badkamers, toiletten en tegelvloeren die een oase van rust en luxe vormen. Van het eerste concept tot de laatste tegel op de vloer, zij kunnen zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van ieder ontwerp en streven naar perfectie in elk detail.

Vooruitstrevendheid zit in het DNA
Innovatie staat al 50 jaar centraal bij TONSCHOLTEN. De nieuwste trends worden altijd omarmd, maar er wordt ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwerpen. In de toekomst blijven ze zich focussen op innovatie, vindingrijkheid, creatie en realisatie.

Bob Scholten: “Wat ons uniek maakt, is dat wij onze mensen - van tegelzetters tot loodgieters en timmerlieden - in vaste dienst hebben. We kunnen onze klanten volledig verzorgen.”
Kick Scholten: “Dat is ook zoals onze ouders het bedrijf hebben opgezet en het werkt nog steeds uitstekend. Daarmee bewaken we onze kwaliteit, zodat het bedrijf ook over tientallen jaren nog kan blijven voortbestaan.”

Succesvol zijn, dat doe je niet alleen. Dankzij het vertrouwen van alle klanten kan TONSCHOLTEN. het 50-jarige jubileum vieren. Met de niet aflatende, creatieve inzet en de passie van de medewerkers en intensieve samenwerking met leveranciers, blijven zij dat in de toekomst doen.

Neem een kijkje op de nieuwe website tonscholten.nl

Cees Zonneveld met een deel van het 'Vrijburgkunstwerk'.
Een tweede leven voor 'kunstwerk De Vrijburgschool' start in het gemeentehuis Uitgeest 44 minuten geleden
Impressie.
Stichting Oer-IJ organiseert maandelijks 'ommetje in Oosterbuurt' 2 uur geleden
Van harte gefeliciteerd als je jarig bent op 29 februari!
Het is vandaag een schrikkeldag, waarom is deze er? 5 uur geleden
BOA Frensel Stefania.
Meer bevoegdheden voor boa's 20 uur geleden 3
Help je mee? Voor grijpers en afvalzakken wordt gezorgd.
Opschoondag in Uitgeest 22 uur geleden
Kip en het ei.
De kip en het ei - Voorleestheater bij LeesLokaal gisteren 1
Grutto's kijken bij Fort Krommeniedijk (Fort K'IJK).
Weidevogels spotten bij Fort Krommeniedijk 27 feb, 16:00
Afbeelding
Complimentendag: Jongeren geven vaker een compliment dan 65-plussers 27 feb, 12:00
De vleermuis die tijdens de knutselworkshop wordt gemaakt.
Knutselworkshop in Pieter Vermeulen Museum 27 feb, 10:00
Steenloper op het wad.
Ameland en Terschelling, eilanden om te ontdekken 26 feb, 16:00
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 29 februari 26 feb, 10:00
Afbeelding
Gemeentelijke belastingen 25 feb, 16:00
Digitale krant