Organisatoren Perry Meijer en Arjan Zonneveld schouwen de sloten voor de Kermisloop.
Organisatoren Perry Meijer en Arjan Zonneveld schouwen de sloten voor de Kermisloop. Foto: Anita Webbe

Kermis Uitgeest 2022

Algemeen

UITGEEST - Vrijdag 1 juni is het de dag van het voorbereiden op de Kermisloop en het opbouwen van de  horecakermis’. Ook op het kermisterrein worden de puntjes op de i gezet met mooie attracties. Uitgeest heeft er weer zin in na twee jaar! Dit mag je niet missen:

Kermisloop
Sta jij ook al te trappelen voor de Kermisloop aanstaande zaterdag? De organisatie van de kermisloop heeft er veel zin in. Voorafgaand deden organisatoren Perry Meijer en Arjan Zonneveld vrijdagochtend een slotencheck ten behoeve van de veiligheid van de deelnemers. “Behalve een flesje Jägermeister, wat stenen en een houten balk viel het erg mee. Uiteraard hebben we e.e.a. verwijderd.,” aldus Perry Meijer. De Kermisloop start zaterdag om 16.00 uur vanaf het gemeentehuis en eindigt op dezelfde plek om 18.00 uur. Als je niet deelneemt aan de kermisloop dan is het zeker leuk om als toeschouwer te komen kijken, puur voor het (leed)vermaak en om foto’s te maken natuurlijk!

Kermis
Op het ijsbaanterrein staan de kermisattracties ook al klaar om te draaien. De kermis is open van zaterdag 2 juli 14.00 uur tot 7 juli 00.00 uur en zondag Voor info, winacties en voorpret check FB.com/kermisuitgeest1

  • Maandag 4 juli om 16.00 uur is er een meet & Greet met Marshall en Chace uit Paw Patrol! Ga op de foto met deze heldhaftige puppy’s!
  • Dinsdag 5 juli: Vanaf 19.00 uur bezoekt clown Desalles de kermis en reikt de prijzen voor de kinderloterij uit. Om 21.00 uur start de grootste kermisloterij (zie kortingsbonnenboekje op de Facebookpagina)
  • .Woensdag 6 juli kunnen de gratis ritbonnen ingeleverd worden. Omstreeks 23.00 uur eindigt de kermis met een grootse vuurwerkshow!

Horeca-kermis
Niet alleen bij Eetcafé Klaas aan de Middelweg, ook bij Café ‘t Portiertje  en Café Buona Sera aan de Langebuurt is het zaterdag en zondag een gezellige boel. Wat er zoal te doen is zie je op de flyers hieronder!

Klaasplein:
Vanaf vrijdagmiddag zal de Middelweg ter hoogte van het gemeentehuis worden afgesloten voor alle verkeer. De grote tent is de komende dagen namelijk omgetoverd tot een gezellig horecaplein inclusief de pop-up ‘Klaas Vreetschuur’.
www.highergroundproductions.nl zorgt ervoor dat alle apparatuur zoals licht en geluid in gereedheid wordt gebracht voor een fantastisch muzikaal spektakel! (Zie ook de bijgaande flyers voor het programma).

Deunen
De populaire band Paperplane bijt met DEUNEN aankomende maandag 4 juni om 8.00 uur de spits af in de tent aan het Klaasplein. Met 90 vaten rosébier en een grote Heineken-tank van 14000 liter kan het feest beginnen...(p.s: aan de buitenbar is ook 0.0 in blikjes verkrijgbaar)...
“Dus gastuh, zorg ervoor dat je maandagochtend 4 juli uitgeslapen en fris en fruitig om 8.00 uur aanwezig bent. Te laat komen, nee dat kan echt niet!,” aldus Arne Meintjes, de enthousiaste leadzanger van PaperPlane.

Obstakels worden verwijderd t.b.v. de Kermisloop die zaterdagmiddag 2 juli wordt georganiseerd.
De gezellige attracties op het ijsbaanterrein staan al klaar. Zaterdagmiddag vanaf 14.00 gezelligheid en plezier gegarandeerd!
De feesttent bok Eetcafé Klaas voor de horecakermis staat samen met café 't Portiertje garant voor (muzikale) gezelligheid tot in de kleine uurtjes!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding