Bier door Mannen op het podium met de prijs.
Bier door Mannen op het podium met de prijs. (Foto: Aangeleverd )

Uitgeester bier valt in de prijzen

UITGEEST - De tripel 'Staal' van Bier door Mannen uit Uitgeest is in de prijzen gevallen tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland. De Uitgeester buurmannen pakten de tweede prijs in de categorie 'zwaar bier'.

De prijs werd uitgereikt in de Grote Kerk in Alkmaar tijdens het Noord-Hollands Bierfestival. "Dit hadden we niet durven dromen. We zijn nog niet eens een jaar bezig en dan al zo een prachtige prijs in de wacht slepen. Geweldig", zegt Ricardo Barrientos de Reus vol trots.

"Hij is kruidig, fris, fruitig, romig, vol van smaak, verwarmend en goed in balans. De overtuiging voor de jury is geweest de mooie goed in balans zijnde rooksmaak", zei juryvoorzitter Frans Ruiter bij de uitreiking. Bier door Mannen ontving de tweede prijs in de categorie 'zwaar bier' tijdens het Noord-Hollands Bierfestival in de Grote Kerk in Alkmaar.

'Naughty Badass Modder Fokker' van Brouwerij Tamesteut uit Hoorn ging er vandoor met de eerste prijs. Bier door Mannen is verkrijgbaar via www.bierdoormannen.nl, daar zijn ook de verkooppunten te vinden. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!