Schrijf je nu in als "Vriend van De Uitgeester"


Als Vriend van De Uitgeester ondersteunt u de lokale media en krijgt u exclusieve toegang tot artikelen die speciaal voor De Vrienden van De Uitgeester online geschreven worden. Achtergrond verhalen, portretten, historische artikelen of meer uit Uitgeest. Daarnaast worden er speciale acties voor de Vrienden van De Uitgeester georganiseerd, zoals exclusieve aanbiedingen of zoals nu een prachtige nostalgische kalender.  

U+

Als Vriend van De Uitgeester ondersteunt u niet alleen de lokale media, maar krijgt u ook toegang tot exclusieve artikelen op de website van De Uitgeester. Deze artikelen staan aangeduid met het U+ logo. 

Waar kun je dat lezen?
Op je tablet, telefoon, laptop of computer. Je vindt alle U+-artikelen op onze website.

Wat kost het?
Het lidmaatschap van Vrienden van De Uitgeester kost € 19,50 per jaar en je ontvangt direct ook een leuk welkomst cadeau.

Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lokaal nieuws niet gratis. Onze redactie maakt heel veel verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten. Daar hangt een prijskaartje aan. Dankzij de bijdrage van onze leden kunnen onze journalisten hun werk blijven doen en kan de krant blijven bestaan.

Uiteraard publiceren we zoveel mogelijk in onze "gratis" krant De Uitgeester, maar door uw bijdrage als Vriend van De Uitgeester kunnen we het lokale nieuws blijven schrijven en publiceren we extra artikelen speciaal voor de leden.

Wat krijg je nog meer als Vriend van De Uitgeester?

Naast de speciale artikelen verzorgen wij ook speciale acties zoals aanbiedingen, kortingen of exclusieve activiteiten voor de Vrienden van De Uitgeester. Daarnaast ontvangt u een leuk cadeau, zoals de huidige nostalgische kalender. 

Hoe meld je je aan?
Heel simpel. Klik hier om je aan te melden