Afbeelding
Aangeleverde foto

Belangrijk bericht voor bridgers

UITGEEST - De meeste bridgeclubs beëindigen het bridgeseizoen eind april, maar zeker vóór eind mei. Het 'gat' dat in de tijd ontstaat vóór de nieuwe wintercompetitie is dan zo'n drie á vier maanden.

Veel bridgers vinden dat jammer en zouden wel eens tussendoor een avondje willen bridgen, zonder aan een reeks verplichte avonden vast te zitten.
Welnu, als u dat wilt dan bestaat die mogelijkheid. De bridgeclub Sans Atout houdt, zoals dat al vele jaren het geval is, in deze 'pauzeperiode', elke maandagavond zogenaamde 'instuif bridge wedstrijden'.
Vanaf 12 mei worden deze in Sporthal De Walvis, Van Loenenlaan 1 te Beverwijk gehouden. Belangrijk: op maandag 9 juni (Tweede Pinksterdag) wordt er niet gespeeld.
nschrijven op de bridgeavonden tussen 19.00 en 19.15 uur. Aanvang bridgen 19.30 uur. U kunt meedoen voor € 5,- per paar, waarbij er gespeeld wordt in verschillende lijnen (zo veel mogelijk ingedeeld naar speelsterkte). Er zijn voor twee of meer paren prijzen te verdienen afhankelijk van de grootte van de lijnen. Op 25 augustus is er een feestelijke slotdrive waaraan u, als u minimaal drie zomeravonddrives aanwezig bent geweest, gratis kunt deelnemen.