Afbeelding
Aangeleverde foto

Creatieve verkopers en standwerkers gezocht voor fancyfair!

Op 21 juni houdt de Stichting samen Spelen een groots en gezellig evenement op het complex van de handbalvereniging in Akersloot. De opbrengst van deze 'ouderwetse fancyfair in een modern creatief jasje' komt voor een deel ten goede aan de Stichting.

Sinds 1997 heeft deze vrijwilligersorganisatie uit Akersloot , door heel Nederland een naam opgebouwd. Ze spelen met veel enthousiasme sprookjesachtige voorstellingen, voor kinderen in ziekenhuizen en instellingen waarmee ze hen een fijne dag bezorgen. Deze organisatie, die is ontstaan uit een initiatief van Akersloter Siem Schoon, is samengesteld uit vrijwillig spelende amateur acteurs/ actrices uit de hele regio.
Naast het spelen voor kinderen spelen ze ook voor mensen met een verstandelijke beperking. De afgelopen twee jaar heeft de stichting bovendien met veel succes en in samenwerking met de PWN spannende griezeltochten georganiseerd in de duinen van Castricum. Op de fancy fair zullen verscheidene activiteiten voor de kinderen worden aangeboden. Zo komt er onder andere een springkussen en zijn er leuke kindervoorstellingen door de acteurs van de stichting. De kinderen kunnen voor een klein bedrag een strippenkaart kopen waarmee ze aan de verschillende activiteiten, zoals een springkussen, verschillende spelletjes, mee kunnen doen en zelfs twee kindervoorstellingen door de acteurs van Samen Spelen bij kunnen wonen. Ook verschillende middenstanders uit Akersloot hebben al toegezegd mee te willen werken aan dit evenement/goede doel.
Zo staat Akerijs er met heerlijke ijsjes en zorgt de Meijerij voor rondritjes op een pony. Bovendien heeft Jumping Kennemerland onlangs toegezegd een deel van de kosten voor het springkussen te willen doneren! Meer initiatieven om deze dag tot een succes te maken zijn natuurlijk welkom. Van nieuw spul tot tweedehands handel, maar ook eigengemaakte creaties kunnen er die dag verkocht worden. Er zijn hiervoor kramen beschikbaar gesteld.
De kosten zijn 35 euro, waarvan 10 euro naar de Stichting samen Spelen gaat. Daarnaast wordt er ook plekjes vrijgehouden voor kinderen, die zoals op Koninginnendag hun eigen spulletjes mogen verkopen of iets moois ten gehore kunnen brengen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Voor meer informatie en huur van een kraam: Wendy Poelman, tel. 06-51668089, e-mail:jackpoelman@ziggo.nl.