Foto: Pixabay

Hondenriemen gebruiken tijdens de puppycursus

  Zakelijk

UITGEEST- Het mooie weer komt er aan! Wat is er nu lekkerder dan een lange wandeling maken met de hond? Een hondenriem is ideaal om je hond onder controle te houden als je gaat wandelen. Of als je de hond naast je fiets laat lopen. Natuurlijk is het ook leuk om je hond los te laten lopen, maar dat is niet altijd mogelijk. Zeker niet met het oog op de veiligheid. Een hondenriem zorgt ervoor dat je hond bij je loopt en niet de mogelijkheid heeft te ontsnappen. Zo voorkom je dat de hond de weg op rent. Zelfs als je hond enorm goed luistert en je een puppycursus hebt gevolgd, is een hondenriem toch nodig. 

Welke hondenriem koop je?

Er zijn allerlei soorten hondenriemen te koop. Kijk maar eens wat 123 Tinki allemaal te bieden heeft op het gebied van riemen voor de hond. Het is mogelijk om een standaard riem te kopen, maar er zijn bijvoorbeeld ook rugriemen. Die geven je hond nog wat extra vrijheid en loopruimte. Zo krijgt je hond meer het idee los te lopen dan bij een niet flexibele riem. Er zijn ook speciale riemen te koop. Bijvoorbeeld een hondenriem om samen met je hond te joggen. Of een elastische hondenriem. Heb je een puppy? Dan is eerst een standaard riem aan te raden om je hond te leren niet te trekken en naast je te laten lopen.

Puppycursus om je pup goed op te voeden

Het is belangrijk dat je pup snel leert om niet aan de hondenriem te trekken. Zo zijn er nog veel meer aspecten die puppy’s moeten leren. Weet jij alles over honden en puppy’s of ontbreekt de nodige kennis nog? In het laatste geval is het zeker aan te raden om een puppy cursus te volgen. Dat is online mogelijk en om je ermee kennis te laten maken, biedt Tinki.nl gratis een proefles aan. Een puppycursus is ideaal om je pup goed op te voeden. Je hebt er niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst profijt van.

Meer berichten