Afbeelding

Inschrijving workshop Beursvloer 2017 geopend

Zakelijk Regio

REGIO - De workshop 'Hoe maak ik de beste deal' is voor non-profitorganisaties ((sport)verenigingen, stichtingen etc.) die niet precies weten hoe ze hun wensen / aanbod voor de Beursvloer het beste kunnen verwoorden of organisaties die nog nooit aan een beursvloer hebben meegedaan. De workshop wordt gegeven door vertegenwoordigers van ABN-AMRO, Rabobank en We(ld)oen IJmond. De aandacht zal onder andere uitgaan naar de tegenprestatie. Voor een ondernemer is de beursvloer daadwerkelijk interessant als er iets 'unieks' te halen valt. En de tegenprestatie moet een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Het is bijvoorbeeld niet realistisch 20 bureaustoelen over te nemen of juridisch advies in te winnen in ruil voor een appeltaart. Een tegenprestatie in de vorm van een clinic / workshop / uitje is echter wel interessant. De ondernemer 'beleeft' dan iets en zal eerder geneigd zijn weer iets te 'geven'. De workshop vindt plaats op dinsdagavond 10 oktober 2017 van 19.00 tot 21.00 uur, bij We(l)doen IJmond, wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 Beverwijk. Aanmelden voor de workshop kan via We(l)doen IJmond ( 0251) 300 300 of per e-mail : info@weldoenijmond.nl.

De Beursvloer

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event waar bedrijven en non-profit organisaties elkaar ontmoeten. In een tijdsbestek van ± anderhalf uur worden vragen vanuit stichtingen, (sport) verenigingen en non-profit organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze 'matches' worden mankracht, materialen en kennis met gesloten beurs verhandeld. De vragende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. De Beursvloer vindt plaats op 31 oktober 2017 vanaf 16.00 uur in het Stadhuis van Beverwijk.

Aanmelden voor de Beursvloer
Aanmelden voor de Beursvloer kan ook al via het formulier op www.beursvloerijmondnoord.nl. Vermeld bij uw aanmelding al zoveel als mogelijk over uw vraag en aanbod, zodat wij al gericht op zoek kunnen gaan naar een eventuele partner voor een match. Heeft u vragen of wilt u informatie over de Beursvloer IJmond Noord? Neem contact op met de algemeen coördinator van de Beursvloer Rob Endema: telnummer 06-20 63 44 38 of email rob.endema@nl.abnamro.com.

Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 9 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 13 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 15 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Afbeelding
Woninginbraak Kruiskamplaan 26 mrt, 11:45
Digitale krant