video

Garage Piet Sanders: vertrouwd en vakkundig garagebedrijf

Zakelijk Bedrijf Belicht

UITGEEST - Rob Verduin en Patrick de Ruijter zijn de vertrouwde gezichten van Garage Piet Sanders. Na er ooit al samen te hebben stage gelopen, traden ze er een tijd terug in dienst, om de zaak begin vorig jaar samen over te nemen. Dat ging niet met al te veel ruchtbaarheid, maar is menigeen inmiddels wel bekend.

Al raken ze weliswaar vandaag de dag ietwat dungezaaid, zijn ze her en der nog wel te vinden: die onmiskenbare (dorps)garagebedrijven die decennialang op dezelfde plek hun diensten verlenen. Mede bouwend op een stuk historie, vakkundigheid en klantvriendelijkheid, terwijl ze onophoudelijk bijblijven met de nieuwste technieken om klanten met de meest uiteenlopende zaken te kunnen helpen. Zo'n soort bedrijf is ook Garage Piet Sanders. In 1960 opgestart door Piet Sanders, later overgenomen door zoon Peter die begin 2016 het stokje overdroeg aan Rob en Patrick. Het autogekke duo heeft de olie zo'n beetje door de aderen stromen en staat met een gezamenlijk opgebouwde dosis ervaring dagelijks paraat voor een brede klantenkring.

Vertrouwde plek

"Allebei liepen wij hier ooit stage, om na een tijdlang in loondienst te hebben gewerkt onze vleugels uit te slaan en elders de nodige ervaring op te doen", vertelt Rob. "Tot Peter Sanders ons de mogelijkheid bood om terug te keren en uiteindelijk zelfs de zaak over te nemen. Daarmee zijn we terug op het oude nest en staan we hier op deze vertrouwde plek dagelijks met heel veel plezier en toewijding ons werk te doen."

Collega Patrick knikt instemmend. "Dit is voor veel mensen een bekend en markant punt, waar je bijvoorbeeld tijdens het voltanken van de auto gelijk even een lampje of iets dergelijks kunt laten vervangen. Dat maken we mee met voor ons bekende gezichten, maar ook toevallige passanten kunnen hier voor alles terecht en krijgen vanzelfsprekend dezelfde service."

Laagdrempelig

Garage Piet Sanders kenmerkt zich als universeel garagebedrijf vooral door een open, toegankelijk karakter. Met een servicebalie tussen de werkplaats en de showroom, een eenvoudige zithoek voor koffie en praatje en dat alles gepaard gaand met een oprechte glimlach. "Veel klanten waarderen die laagdrempeligheid en komen hier dan ook al jarenlang over de vloer. Van reparatie en onderhoud aan personen- en bedrijfsauto's én campers tot verhuur van aanhangwagens, en van APK en diagnoses tot een gevarieerd aanbod occasions; we helpen iedereen op weg. Daarnaast verkopen wij nieuwe Anssems-aanhangers en zijn we tevens aangesloten bij het kentekenloket.nl, waarmee mensen snel en makkelijk een kenteken kunnen overschrijven. Superhandig en zelfs op zaterdag…"

Adres: Spoorlaan 35, 1911 HA Uitgeest. Telefoon: 0251 - 31 27 05. E-mail: info@pietsanders.nl, website: www.pietsanders.nl

Artikel: Arjan Hoogvorst
Video: Daan Kouijzer (Connect Video Productions)

                

Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" 3 uur geleden
http://www.bloemendagenlimmen.nl/home
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 5 uur geleden
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 19 uur geleden
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest gisteren
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Afbeelding
Kunst en Muziek tussen de Bollen 16 apr, 10:00
Digitale krant