video Bedrijf Belicht

Doggy Day Park: de ideale dagopvang voor uw hond

  Zakelijk

Net over de grens van Uitgeest is er sinds 1 juni 2017 in Akersloot een nieuw bedrijfje gevestigd, genaamd: Doggy Day Park. De naam zegt het al: een crèche/dagopvang voor honden uit Uitgeest, Akersloot en omstreken.

Eigenaresse Marlon Boogaard maakt hiermee een grote droom waar. Na haar werkzaamheden en ervaringen bij andere opvangcentra besloot zij voor zichzelf een hondenopvang te starten. Ze volgde een gedegen HUS-plus opleiding bij Martin Gaus en start binnenkort een opleiding Kynologisch Gedragstherapie, alsmede een instructieopleiding. Als positieve hondentrainster zal Marlon de nabije toekomst diverse trainingen en workshops gaan geven, zowel voor gedrag en gehoorzaamheid als in sport en spel. Ook is Marlon van plan zich laten certificeren als leerbedrijf voor stagiaires.

Doggy Day Park heeft plaats voor maximaal twintig honden. Er zijn drie velden ingericht, met ruimte voor 10 honden per veld. Eén veld blijft beschikbaar voor haar eigen honden of honden die gedragsproblemen vertonen. Wat is er nou leuker voor uw hond dan een hele dag tussen hun soortgenoten zijn, de hele dag kunnen spelen en rennen en tussentijds genieten van een heerlijk dutje op een nog fijner plekje?

Bij slecht weer zijn er kennels aanwezig met eigen benches met een kleedje. Bij warm weer verblijven ze buiten met gecreëerde schaduwplekken, inclusief zitzakken en zelfs zwembadjes!

Haal- en brengservice

Doggy Day Park beschikt over een busje, waarmee de honden tussen 8.00-10.00 uur worden gehaald. Deze bus is uitgerust met aparte vakken waarin de honden comfortabel en in rust vervoerd kunnen worden. Zowel de kennels, als de bus worden dagelijks hygiënisch gereinigd, alsmede het buitenverblijf. Alle honden dienen ingeënt te zijn, maar een titerbepaling volstaat ook. Bovendien moeten de honden ontwormd en ontvlooid zijn. Men heeft drie keuze mogelijkheden in de service;

  1. Een volledige haal- en brengservice
  2. Een combinatie van alleen brengen of alleen halen
  3. Zelf ophalen en wegbrengen

Uiteraard verloopt alles in goed overleg en is bespreekbaar.

Kan uw hond niet alleen thuis zijn? Ook voor twee uurtjes kan op uw hond worden gepast. Wanneer er een kleine groep goed luisterende honden aanwezig is, neemt Marlon ze soms ook mee naar een buitengebied voor een lange wandeling.

Vakantie

Opvang tijdens uw vakantie is ook bespreekbaar. Dan verblijven zij niet in de kennel maar in huiselijke sfeer bij Marlon thuis. Uw hond zal ten alle tijden in goede handen zijn en liefdevol worden verzorgd.

Intake

De eerste keer worden de kenmerken en bijzonderheden van uw hond besproken tijdens een intake gesprek. Er zal hiervan een status worden opgemaakt. Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken voor een intake gesprek, of kunt u wat coaching gebruiken met betrekking tot uw hond? Neem dan vrijblijvend contact op.

Adres: Klein Dorregeest (naast het gemaal), Tel.: 06-58910115, Mail: info@doggydaypark.nl, Website/Facebook: www.doggydaypark.nl.
Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00-18.00 uur.

De video over Doggy Day Park is gemaakt door Daan Kouijzer.

Meer berichten