Achteraan vlnr: Marcha van Dalen, Melissa Buijs, Jolanda Molenaar, Nel Baltus; voor: Michelle Meijer, Madelon Plugboer
Achteraan vlnr: Marcha van Dalen, Melissa Buijs, Jolanda Molenaar, Nel Baltus; voor: Michelle Meijer, Madelon Plugboer (Foto: Aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Van top tot teen verzorgd bij Beauty for All

  Zakelijk

Middelweg 9, 1911 EA UITGEEST, tel. 0251-311198, www.beautyforall.nl

Wat Beauty for All uniek maakt in Uitgeest is dat je er alles onder een dak vindt. In het authentieke pand, waar het bedrijf sinds 2007 is gevestigd, heeft iedere zelfstandige haar eigen specialisme en ervaring op het gebied van schoonheid en verzorging. Samen vormen zij een gezellig, hecht en enthousiast team. Een korte introductie:

Marcha van Dalen is ruim tien jaar het vaste gezicht van Beauty for All. Bij haar kunt u terecht voor schoonheids- en pedicure behandelingen. Vanaf 15 mei gaat zij met zwangerschapsverlof en nemen enkele van haar nieuwe collega's het in de maanden juni tot en met september van haar over. Na deze periode zullen zij als zelfstandigen binnen Beauty for All hun werkzaamheden voortzetten. Uiteraard kunnen vanaf oktober ook weer afspraken bij Marcha worden ingepland.

Michelle Meijer is inmiddels een jaar full time zelfstandig ondernemer bij Beauty for All. Bij haar kunt u terecht voor verschillende behandelingen: van gezichts-  tot een pedicure behandeling en make-up workshops. De workshops zijn een mooie gelegenheid om eens uitgebreid te experimenteren met de 100% natuurlijke minerale make-up van Creative Cosmetics. Deze make-up is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid zoals couperose, rosacea en psoriasis. Ook kunt u kiezen voor een effectieve anti-verouderingsbehandeling: Een 6-weekse huidverbeteringskuur aan met fruitzuren en krachtige natuurlijke ingrediënten. Deze kuurbehandeling kan vanaf september gestart worden.

Madelon Plugboer is voedingsconsulente bij Beauty for All. Afslankstudio My Line helpt u graag wanneer 'de kilo's u in de weg zitten.' Voor iedereen is er een apart programma. Er wordt gewerkt met producten van Herbalife, SLIMdiet en Protiplan. Madelon is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur voor een vrijblijvend intake gesprek.

Jolanda Molenaar is sinds 1 januari werkzaam bij Beauty for all. U kunt bij haar terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, die zij op een hele zachte manier toepast. Deze techniek is gericht op het zenuwstelsel. Binnen een half uur komt u volledig tot rust. Deze techniek kunt u zelf leren tijdens een workshop, die zij geeft voor maximaal twee personen.

Nel Baltus is pedicure en gespecialiseerd in risicovoeten zoals diabetes, reuma en kanker. Daarnaast heeft zij ook een eigen praktijk aan huis. Nel is specialist in nagelregulatie en -reparatie (ook cosmetisch bij schimmelnagels) en kan orthesen maken. Ook geeft zij voetreflexmassages, wat effect heeft op lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten of gewoon heerlijk ter ontspanning. Zij vervangt Marcha gedurende haar verlof enkele dagdelen per week.

Melissa Buijs komt het team vanaf mei als gediplomeerd pedicure op de donderdag versterken. Hiernaast werkt zij al twaalf jaar als drogist. Haar specialiteit is schimmelnagel-reparatie. Voor een voetbehandeling, een deel behandeling of mooi gelakte nagels kunt u ook bij haar terecht.

Op de vernieuwde website is het mogelijk om zelf snel en eenvoudig online een afspraak te maken bij een van de dames. Tot snel bij Beauty for All!

Meer berichten