Logo uitgeester.nl
Foto: PWN
BUCH

Nieuw bij PWN: drie-jaren duinkaart

  Toerisme

REGIO - "De PWN-website is vernieuwd en dat merken onze klanten ook bij het bestellen van hun nieuwe duinkaart," laat het waterleidingbedrijf weten. Vanaf nu kunnen klanten zelf kiezen op welke datum de duinkaart ingaat én er is een nieuwe kaart bijgekomen: de drie-jaren duinkaart.

PWN probeert waar mogelijk in te spelen op de behoefte van klanten. Omdat klanten aangaven dat ze niet jaarlijks hun duinkaart wilden verlengen, heeft de duinbeheerder daarom een drie-jarenkaart in het assortiment opgenomen. Maar er zijn meer vernieuwingen: klanten kunnen bijvoorbeeld al op woensdag een duinkaart bestellen voor een wandeling in het weekend. En ze kunnen kiezen om een herinnering per e-mail te krijgen als hun duinkaart bijna verloopt.

Naast de jaarkaart, de ruiterkaart en de drie-jarenkaart komt PWN binnenkort ook met een mogelijkheid voor minder frequente duinbezoekers om online hun duinkaart voor een dag of voor een week te kopen. Dat kan gewoon online, op www.pwn.nl/duinkaart.

Duinkaartcontrole
Wie het Noordhollands Duinreservaat bezoekt moet de duinkaart bij controle aan de boswachter kunnen laten zien. De reguliere duinkaart en de drie-jarenkaart worden daarom na online bestelling op naam aan de besteller per post toegestuurd. Voor een dagkaart en een weekkaart volstaat straks het tonen van de uitgeprinte bevestiging of de bevestigingsmail op uw mobiele telefoon. De duinkaart is verplicht vanaf 18 jaar en voor ruiters van alle leeftijden.

Reageer als eerste
Meer berichten