Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jaarmarkt Akersloot: Rock ‘n Rollend de markt op!

Toerisme Akersloot

Het bestuur van Rock&Rollstreet Akersloot, dat traditiegetrouw ook de jaarmarkt op vrijdagavond van het Rock&Roll weekend organiseert, is alweer volop bezig om ook dit jaar een markt volle glorie te kunnen presenteren aan haar bezoekers. De 25ste editie van het festival staat bol van activiteiten. Waaronder de jaarmarkt, solexrace, oldtimershow, tourrit, demonstraties enz. enz.

De markt, gesitueerd om de grote tent op het Wilhelminaplein, wordt opgeluisterd door foodstands en diverse thema's waaronder de Rock&Roll jaren. Met vele kleding, snuisterijen, jukeboxen, platen en ambachten. Voor de liefhebbers van deze artikelen moet dat als muziek in de oren klinken. Ook komt een echte barbier zijn kap- en scheerkunsten vertonen. Natuurlijk zijn er diverse attracties en bij de lokale verenigingen kunt u deelnemen aan activiteiten, zoals marshmallows boven het kampvuur bij de scouting.

Met een divers aanbod hoopt de organisatie dat er voor alle bezoekers wat te vinden is.

Ook steeds meer lokale, regionale ondernemers en marktkooplui melden zich aan. Maar ook particulieren en hobbyisten weten de markt weer te vinden. Dit jaar is er wederom ruimte voor handelaren/particulieren met 2de hands goederen. Deze groep kan nog iets beter vertegenwoordigd worden, maar de organisatie vertrouwd erop dat ook deze zich de komende maand zullen aanmelden.

De markt is dit jaar op 25 augustus van 16.00 uur tot 22.00 uur. Voor € 35,00 kunt u een kraam met verlichting huren. U kunt mailen met anna.oorthuis@quicknet.nl voor het boeken van een kraam of meer informatie.

Lokale verenigingen of goede doelen kunnen voor een speciaal tarief een kraam verkrijgen.