Open Watersportdag: startschot voor watersportseizoen 2017 | Uitgeester
Demonstratie reddingzwemmende honden
Demonstratie reddingzwemmende honden (Foto: Vincent Bloothoofd)
Uitgeest

Open Watersportdag: startschot voor watersportseizoen 2017

  Toerisme

UITGEEST - Watersportcentrum Uitgeest opent het watersportseizoen op zondag 23 april 2017 a.s. met de traditionele Open Watersportdag.

Op zondag 23 april 2017 vindt de 33e editie plaats van de Open Watersportdag van Watersportcentrum Uitgeest. Deze open dag geldt als opening van het watersportseizoen. Op de terreinen van de jachthaven aan de zuidoever van het Uitgeestermeer vinden vanaf 11.00 uur een verscheidenheid aan activiteiten plaats. Zo kunt u onder andere rondvaarten maken met verschillende boten, zijn er aquabubbels, is er een gezellige zeemansmarkt en is er bij de restaurants, maar ook op andere plaatsen over het hele terrein, levende muziek. Ook de jongsten worden hierbij niet vergeten en is er bijvoorbeeld een kinderkermis. Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en is er een grote keus aan eten en drinken.

De organisatie van de Open Watersportdag is in handen van alle ondernemers van Watersportcentrum Uitgeest, gevestigd op deze mooie zuidoever van het meer. Voor bezoekers dé gelegenheid om kennis te maken met de vele kanten van de watersport én met de enthousiaste mensen die dat mogelijk maken.

Om de bereikbaarheid zo makkelijk mogelijk te maken willen we bezoekers vragen om met de fiets te komen. In de nieuwe loods is een overdekte en gratis fietsenstalling. Komt u met de auto? Dan kunt u aan de overkant parkeren bij Recreatiepark Dorregeest. Daar vandaan vaart de hele dag een pontje op en neer. Ook die is gratis.

De Open Watersportdag vindt plaats aan de Lagendijk in Uitgeest en wordt om 13.00 uur geopend door de burgemeester van Uitgeest, Wendy Verkleij. De festiviteiten duren tot 17.00 uur.

Meer informatie voor de Openwatersportdag Uitgeestermeer kunt u vinden op: http://www.watersportcentrumuitgeest.nl/ en www.facebook.com/openwatersportdag.

Meer berichten