Afbeelding
Foto: Volleybalvereniging Voluit op Facebook

Voluit Heren 1 zoekt versterking

Sport Uitgeest

Welke (ex)volleyballer helpt ze uit de brand?

Het team Heren 1, is dringend op zoek naar versterking voor het gezellige team. Kun jij volleyballen op 2e klasse niveau en wil je in een gezellig team spelen? Neem dan contact op met de technische commissie van Voluit: tc@vvvoluit.nl.

Heren 1 is een gezellig en sportief team dat afgelopen jaren een succesvolle samenwerking heeft gehad met volleybalvereniging Jonas uit Beverwijk. Helaas wil Jonas de samenwerking niet verder voortzetten en daarom zijn zij op zoek naar nieuwe volleyballers voor de trots van de vereniging: Heren 1. Afgelopen jaren heeft heren 1 meegespeeld in de top van de tweede klasse en dit jaar zelfs promotie degradatiewedstrijden gespeeld voor de eerste klasse. Een fanatiek team dat daarnaast natuurlijk ook houdt van gezelligheid na de wedstrijd.

Voluit is dé volleybalvereniging van Uitgeest en viert dit jaar haar 50-jarig bestaan op 25 mei. Natuurlijk vier jij samen met hen feest als jij je voor 25 mei opgeeft! Voluit is een kleine en gezellige vereniging waardoor iedereen elkaar kent als in een echte dorpse sfeer. Momenteel zijn er drie dames competitieteams, twee heren competitieteams en een grote groep recreanten.

Je traint één keer per week en daarnaast heb je één keer per week een wedstrijd. Dat is dus lekker twee avonden sporten zonder verplichtingen in het weekend. Bij Voluit kun je altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en of je een klik hebt met het team. Tijdens trainingen werk je aan je conditie, krachttraining en techniek. Door die afwisseling blijf je lekker fit. In de gezellige kantine van de Zien, waar zij op donderdag de thuiswedstrijden spelen, vier je samen met je team je overwinning of je drinkt samen je verdriet weg (naar keuze: met een theetje of bier). In beide gevallen heb je jouw team dat achter je staat! En dat is ook het leuke van een teamsport als volleybal: samen lachen, balen en elkaar motiveren. Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de website www.vvvoluit.nl en schrijf je in! 

Maak jij ook zo'n prachtige foto?
Fotowedstrijd voor jongeren in Kasteeltuin Assumburg 50 minuten geleden
Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 17 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 21 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 23 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Digitale krant