Foto: Volleybalvereniging Voluit op Facebook
Uitgeest

Voluit Heren 1 zoekt versterking

  Sport

Welke (ex)volleyballer helpt ze uit de brand?

Het team Heren 1, is dringend op zoek naar versterking voor het gezellige team. Kun jij volleyballen op 2e klasse niveau en wil je in een gezellig team spelen? Neem dan contact op met de technische commissie van Voluit: tc@vvvoluit.nl.

Heren 1 is een gezellig en sportief team dat afgelopen jaren een succesvolle samenwerking heeft gehad met volleybalvereniging Jonas uit Beverwijk. Helaas wil Jonas de samenwerking niet verder voortzetten en daarom zijn zij op zoek naar nieuwe volleyballers voor de trots van de vereniging: Heren 1. Afgelopen jaren heeft heren 1 meegespeeld in de top van de tweede klasse en dit jaar zelfs promotie degradatiewedstrijden gespeeld voor de eerste klasse. Een fanatiek team dat daarnaast natuurlijk ook houdt van gezelligheid na de wedstrijd.

Voluit is dé volleybalvereniging van Uitgeest en viert dit jaar haar 50-jarig bestaan op 25 mei. Natuurlijk vier jij samen met hen feest als jij je voor 25 mei opgeeft! Voluit is een kleine en gezellige vereniging waardoor iedereen elkaar kent als in een echte dorpse sfeer. Momenteel zijn er drie dames competitieteams, twee heren competitieteams en een grote groep recreanten.

Je traint één keer per week en daarnaast heb je één keer per week een wedstrijd. Dat is dus lekker twee avonden sporten zonder verplichtingen in het weekend. Bij Voluit kun je altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en of je een klik hebt met het team. Tijdens trainingen werk je aan je conditie, krachttraining en techniek. Door die afwisseling blijf je lekker fit. In de gezellige kantine van de Zien, waar zij op donderdag de thuiswedstrijden spelen, vier je samen met je team je overwinning of je drinkt samen je verdriet weg (naar keuze: met een theetje of bier). In beide gevallen heb je jouw team dat achter je staat! En dat is ook het leuke van een teamsport als volleybal: samen lachen, balen en elkaar motiveren. Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de website www.vvvoluit.nl en schrijf je in! 

Meer berichten