Afbeelding

Old Alkmaar Boardingtoernooi 2019 een groot succes!

Sport Akersloot

AKERSLOOT - Vrijdagavond is de 12e editie van het Old Alkmaar Boardingtoernooi in sporthal De Lelie in Akersloot van start gegaan met een kwalificatietoernooi voor de JO13 teams uit de omgeving van Akersloot. Na de poulewedstrijden werd er door middel van twee kruisfinales en één troostfinale gestreden om drie tickets voor deelname aan de wedstrijden op de zondag. Het eerste ticket ging naar Limmen JO13, zij wonnen met 4-0 van FC Uitgeest JO13. Om het tweede werd ticket gespeeld door Kolping Boys JO13 en Foresters JO 13. Foresters JO13 was veel te sterk en won met maar liefst 6-0. De troostfinale ging tussen FC Uitgeest en Kolping Boys. FC Uitgeest JO13-1 won met 5-1 en zij wisten hiermee het laatste ticket voor de zondag af te dwingen.

Op zaterdagochtend werd gestart met de JO9 poule. Hier ging de finale tussen Foresters en HSV. Foresters JO9 won deze finale met maar liefst 4-0. Aansluitend werd de JO10/11-poule gespeeld. Na de poulewedstrijden ging de finale tussen Vitesse'22 en FC Castricum. Een heuse en spannende derby die door FC Castricum met 2-0 werd gewonnen. Als laatste was het de beurt aan de teams van de JO11-hoofdklasse. Hier ging de finale tussen Foresters JO11 en AFC'34 JO11. AFC'34 wist in een spannende wedstrijd nipt met 1-0 te winnen.

De zondag stond het Old Alkmaar Boardingtoernooi geheel in het teken van de JO12/JO13. Dit jaar ook weer de jeugdteams van AZ, AJAX, FC Volendam en nieuwkomer PSV (allen onder 12) .Zij namen het op tegen regionale teams van Meervogels'31, FC Uitgeest, Foresters en FC Uitgeest (allen JO13). Deze talenten hebben een wervelende voetbalshow laten zien van hoog niveau. Het toernooi werd afgesloten met de finale tussen AZ en de verrassing van de dag Foresters, die zich via het vrijdagtoernooi hadden gekwalificeerd. De finale eindigde in een 3-1 overwinning voor AZ en hiermee werden zij winnaar van het Old Alkmaar Boardingtoernooi 2019.

De organisatie van het toernooi kan terugkijken op een uitstekend en sportief verlopen toernooi.

Dylan Starreveld.
Oproep:Help Dylan zijn doelen te realiseren 2 uur geleden
Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" 6 uur geleden
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 8 uur geleden
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 22 uur geleden
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 18 apr, 15:00
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00