Foto: Pixabay

Verrassende uitslag bij TTVU: Henk Spoelstra eindigt niet op 100% winst

  Sport

Team 1 speelde tegen Patrios 2, die nog kans maakten op het kampioenschap in de 3e klasse, in Amsterdam. Henk Spoelstra begon de avond zoals gewoonlijk met een overwinning. De avond pakte nog heel verrassend uit voor hem, doordat hij zijn volgende enkel kansloos verloor. Hierdoor eindigde hij niet op 100% winst. Helaas was dit nog niet alles ook verloor hij zijn laatste enkel, wel met wat meer tegengas. De dubbel met Billy Fatels zag er ook eerst kansloos uit, maar naar een 2-0 achterstand wonnen ze toch met 2-3. Billy was deze avond goed voor 3 winstpunten. Jelle van Werkhoven wist met gemak van een totaal gedemotiveerde tegenstander te winnen, doordat het kampioenschap niet meer haalbaar was voor hen. 4-6 winst voor Uitgeest

Team 2 sluit hun laatste wedstrijd met een 5-5 gelijkspel tegen Het Nootwheer 8. Michel Switser had zijn avond niet en kon geen punt binnen halen. Wim Baltus is bijna weer in vorm en was goed voor twee punten ook de dubbel wist hij met Peter Middel te winnen. Peter wist ook twee van de drie enkels te winnen. Hij is ook de enige die zijn rating verbeterde. Gelukkig mogen ze nog een seizoen in de 4e klasse spelen.

Team 3 die hun kampioenschap in de 5e klasse al zeker gesteld hadden moesten nog tegen JOVO 8 in Amsterdam spelen. Eugenie Rasch en Nico Baltus probeerden het met z'n tweetjes, wat gelijk al tot 3 punten verlies leidt. Eugenie kon geen punten binnen halen deze avond en Nico was goed voor twee. De dubbel viel ook Jovo in de handen. Een 8-2 nederlaag, maar ja, met een man minder en het kampioenschap op zak.

Meer berichten