Wessel Nijman in actie tijdens de Dutch Open
Wessel Nijman in actie tijdens de Dutch Open (Foto: aangeleverd)

Woensdag in de reeks van jonge topsporters: darter Wessel Nijman

  Sport

In de reeks van jonge topsporters uit Uitgeest lezen wij aanstaande woensdag in De Uitgeester het verhaal van de 18-jarige topdarter Wessel Nijman, Wessel was op zijn 17e jaar al eerste op de wereldranglijst. Hij richt zijn pijlen dit jaar op het verkrijgen van een tourkaart, dit is zijn ultieme droom. Wat een tourkaart precies inhoudt en hoe Wessel deze van plan is te behalen kun je woensdag lezen in de krant.

Anissa Haddaoui, de drievoudig wereldkampioene kickboksen en eerste in de reeks van jonge topsporters uit Uitgeest vecht 22 september tegen Jorina Baars. Op de site van The World Fighting League is deze Superfight nu officieel bekendgemaakt. Ook zijn er via deze site tickets verkrijgbaar om onze plaatsgenote aan te moedigen. Een link naar de site vind je hier.

Op de site wordt de wedstrijd beschreven als: "Een match waar heel kickboksminnend Nederland al zeven jaar op wacht, een superfight tussen twee A-klasse vrouwelijke sporters die op dit moment de wereldtop van het kickboksen domineren".

Meer berichten