Logo uitgeester.nl
Foto: Marco Koning
Uitgeest

FC Uitgeest 35+1 veteranen de beste

  Sport

UITGEEST - Afgelopen vrijdag 25 mei sloten de veteranen van FC Uitgeest de 35+ voorjaarscompetitie af op het complex van RKVV Saenden in Wormerveer.

Op een subtropische avond streden de veteranen van Sporting Krommenie 35+1, DEM 35+1 en DEM 35+2 en FCZSW om de punten. Dat het veteranen voetbal leeft bleek de afgelopen maanden maar weer. Een 5 tal vrijdag avonden vanaf begin april speelden bovenvermelde teams tegen elkaar waarbij ieder team een keer als gastheer diende te fungeren.

De opzet van de KNVB blijkt succesvol want er werd naar hartenlust gestreden op halve velden met daarop 35+ voetbalveteranen die nog aardig fanatiek tekeer bleken te kunnen gaan. Niet alleen in het veld maar ook daarbuiten werd in vriendschappelijke sferen de wedstrijden nog eens nabesproken in de kantine onder het genot van een natje en droogje. In deze competitie bleek FC Uitgeest 35+1 uiteindelijk de sterkste. De foto spreekt voor zich. De veteranen van FC Uitgeest zijn duidelijk zichtbaar erg blij met de titel.

Meer berichten