Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voorinschrijving estafette- en trimloop Akersloot

Sport Akersloot

De Akersloter Marathon Klub (AMAK) organiseert op zondag 1 juli de dertiende estafette- en trimloop. De estafetteloop staat open voor iedereen.

Teams van atletiekverenigingen, bedrijfsteams, gelegenheidsteams, familieteams, alsook gemengde teams mogen meedoen. Individuele lopers kunnen meedoen aan de trimloop. De voorinschrijving (alleen voor de estafetteloop) is inmiddels geopend. Voor de snelste estafetteteams per categorie zijn er prijzen beschikbaar. Er kunnen teams van vier lopers meedoen. Zij leggen na elkaar een parcours af van 5,4 km. Na aankomst van de vierde loper, loopt het hele team gezamenlijk nog een extra ronde van 3,5 km. De finishtijd van de derde loper geldt vervolgens als de totaaltijd van het team.

Het is ook mogelijk om als individuele loper mee te doen aan het evenement. Deze lopers kunnen maximaal zes keer een ronde van 3,5 km lopen. De start van de teams is om 10.30 uur, voor de individuele lopers is dat 10.35 uur. Start en finishlocatie is handbalvereniging Meervogels in Akersloot.

Inschrijven ( alleen voor de estafetteloop) kan vooraf via www.amak.nu De kosten zijn € 16,- per team en kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL02INGB0004106770 t.n.v. AMAK te Akersloot o.v.v. estafette. Op de dag van het evenement is inschrijven aan de start ook mogelijk. De kosten blijven dan voor de estafetteloop € 16,- per team en voor de trimloop € 4,- ( inschrijven alleen op de dag zelf ) Informatie via www.amak.nu of p.c.m.lansbergen@planet.nl