Groepsfoto van alle sporthelden in Uitgeest. Foto: De Uitgeester

Sporthelden van Uitgeest gehuldigd

Sport

UITGEEST – Groot feest maandagavond in het gemeentehuis van Uitgeest. Naast de nieuwjaarsreceptie werden ook de sporthelden van het dorp gehuldigd.

Ron Ranzijn (Obstacle Run) werd uitgeroepen tot sportman van het jaar. Sportvrouw werd Anneke Jelsema de Jong (Nederlands kampioen tennis dames 70+). In de categorie sporttalent van het jaar (mannen) werden er twee winnaars uitgeroepen: Wessel Nijman (Kampioen wereld jeugddarts) en Gijs Winter (Regiokampioen 2e klasse jeugd Honkbal). Annemarie den Boer (Unitas finale 3e divisie K.N.G.U en vele medailles behaald) werd bij de meisjes sporttalent van het jaar.

Frank Hooning (2x 1e op EK en Nederlands kampioen met CSV rolstoel handbal) kreeg de prijs in categorie sporter 'Grenzeloos Actief'. In de categorie buiten sporters ging het Team TV de Dog (62-uur Wereldduurrecord Dubbelspel Tennis) er met de prijs vandoor. Tot slot werd MHCU JD1 (Jeugdteam tot 12jr met sportiviteit en samenwerking) benoemd tot sportteam van het jaar 2017.

In totaal werden er voor de sportverkiezing 1273 stemmen uitgebracht.

MHCU JD1 - sportteam van het jaar 2017.
Bijzondere trofee voor sportprestatie Team TV de Dog (62-uur Wereldduurrecord Dubbelspel Tennis).
Sportvrouw werd Anneke Jelsema de Jong (Nederlandskampioen tennis dames 70+).
Ron Ranzijn (Obstacle Run) werd uitgeroepen tot sportman van het jaar.
Team TV de Dog (62-uur Wereldduurrecord Dubbelspel Tennis) - categorie buiten sporters.
Frank Hooning (2x 1e op EK en Nederlands kampioen met CSV rolstoel handbal) - sporter 'Grenzeloos Actief'.
Sportalenten mannen: Wessel Nijman (Kampioen wereld jeugddarts) en Gijs Winter (Regiokampioen 2e klasse jeugd Honkbal).
Sporttalent meisjes: Annemarie den Boer (Unitas finale 3e divisie K.N.G.U en vele medailles behaald).
Leendert Steijger (M3 architecten) en Jan Schouten (wethouder)  presenteren de woningbouwplannen op locatie De Meet.
Geslaagde informatieavond over woningbouw 'Strandwal' op 'Meetlocatie' 6 uur geleden
Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 10 uur geleden
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 13 uur geleden
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 23 apr, 16:00
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 23 apr, 12:40 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00