Afbeelding

Politienieuws

Politie Uitgeest

UITGEEST - Hieronder het politienieuws van 18 tot en met 24 maart in Uitgeest.

Aanrijding Anna van Renesselaan Uitgeest.
 
Op woensdag 20 maart 2019 omstreeks 05.19 uur reed een 18 jarige bestuurder uit Uitgeest met zijn Fiat over de Anna van Renesselaan toen er plotseling een kat overstak. De bestuurder schrok hiervan en week zodanig uit dat hij tegen een geparkeerd staande Peugeot aanreed. De Peugeot werd tegen een boom geduwd en raakte beschadigd. De auto van de bestuurder raakte uit evenwicht en belandde op zijn kant op de rijbaan. Gelukkig bleef de bestuurder ongedeerd en was er alleen sprake van materiële schade.
 
Aantreffen drugslaboratorium Koningin Julianastraat Uitgeest.
 
Op donderdag 21 maart 2019 omstreeks 14.00 uur ontdekte de politie een drugslaboratorium in een loods aan de Koningin Julianastraat te Uitgeest. Het laboratorium zat aardig verscholen in een verborgen ruimte. Er werd een grote hoeveelheid grondstoffen en andere benodigdheden aangetroffen bestemd voor het maken van MDMA een grondstof voor XTC. In Limmen werd een 48 jarige man uit Castricum aangehouden. Bij een huiszoeking in de woning van de man in Castricum werden eveneens benodigdheden aangetroffen bestemd voor het maken van MDMA. De landelijke forensische opsporingsdienst is lange tijd bezig geweest om het laboratorium te ontmantelen en op te ruimen. Een nader onderzoek zal worden ingesteld.
 
Plaats ongeval verlaten Bonkenburg Uitgeest.
 
Op vrijdag 22 maart 2019 vond er een aanrijding plaats tussen een geparkeerd staande personenauto, merk Tesla, kleur grijs en een Volkswagen Caddy rood van kleur. Hierbij ontstond er schade bij de Tesla.  Dit is door enkele getuigen waargenomen. De veroorzaker reed na het ongeval echter door zonder zijn of haar identiteit achter te laten. De politie zal een onderzoek instellen naar de veroorzaker.
 
Winkeldiefstal supermarkt Melis Stokelaan Uitgeest.
 
Bij een supermarkt in Uitgeest aan de Melis Stokelaan werd een 34 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal. De man verstopte goederen onder zijn jas en probeerde daarmee zonder te betalen naar buiten te lopen. De man werd door vervolgens door personeel van de supermarkt aangehouden bij het verlaten van de winkel en werd overgedragen aan de politie. De man bekende bij verhoor de diefstal gepleegd te hebben en kreeg een forse geldboete opgelegd.
 
Openbare schennis der eerbaarheid. J.E. de Witstraat Uitgeest.
 
Op zondag 24 maart 2019 omstreeks 04.30 uur werden twee dames die op weg naar huis waren van het station naar de Middelweg verrast door een man die enkel gekleed was met een muts op zijn kop. De man liep over de J.E. de Witstraat en vroeg de aandacht van de twee dames. De dames zijn weggerend, waarna de man nog even achter ze is aangelopen en daarna verdween. Het was zaterdag op zondagnacht nou niet bepaald uitnodigend weer om naakt te lopen (2 graden). Het signalement van de man: een blanke man, leeftijd 30-40 jaar, sprak goed Nederlands, normaal postuur, geen snor of baard of tatoeages.
Kleding alleen een muts. De melding werd via een service module gedaan zodat de politie geen onderzoek heeft kunnen instellen naar de man.

Dylan Starreveld.
Oproep:Help Dylan zijn doelen te realiseren 11 uur geleden
Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" 15 uur geleden
http://www.bloemendagenlimmen.nl/home
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 17 uur geleden
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 18 apr, 20:00
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 18 apr, 15:00
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Digitale krant