Foto:
Uitgeest

Grof geweld bij bedrijfsinbraken

  Politie

Bij twee bedrijven op de Molenwerf en de Westerwerf in Uitgeest is tussen zondag 25 maart en maandag 26 maart ingebroken. In beide gevallen werd grof geweld gebruikt om binnen te komen.

Tussen zondag 25 maart 17:00 uur en maandag 26 maart 06:00 uur werd er ingebroken in een bedrijf aan de Westerwerf. Hier was men op het dak geklommen en had men een lichtkoepel op het dak vernield en weggehaald. Vervolgens is men het kantoorgedeelte van het bedrijf ingegaan en de ruimte doorzocht. Voor zover bekend werd hier niets buit gemaakt. In dezelfde nacht tussen 02:00 uur en 06:00 uur werd er ook bij een bedrijf aan de Molenwerf ingebroken. Een steunpaal van het hekwerk werd gebruikt om met grof geweld een raam stuk te maken. Ook uit dit bedrijf werd op het eerste gezicht geen goederen weggenomen.

Opvallend is dat er ook aan de Molenlei in Akersloot werd ingebroken op dezelfde wijze maar dan in de nacht ervoor. In de nacht van zaterdag 24 maart op zondag 25 maart rond 01:25 uur kwam er een melding van inbraak bij een bedrijf aan de Molenlei. Ook hier heeft men toegang verschaft door het vernielen van ramen. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben waar mogelijk iets op te zien is, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bronnen: 112-Uitgeest.nl en de Politie

Meer berichten