Foto:
Uitgeest

Politienieuws

  Politie

Diefstal

Op 12 september om 13.15 werd aan de Kooglaan een persoon betrapt op diefstal van pepernoten. Zij werd aangehouden en overgedragen aan de politie.
Op 17 september is er vanaf het Stationsplein een zwarte herenfiets van het merk Sparta gestolen.

Inbraak

Op 15 september om 18.20 uur is er een poging tot inbraak geweest bij een bouwkeet aan de Kruiskamplaan. Bij aankomst van de politie vluchtten er twee personen. Na een korte achtervolging konden zij worden aangehouden. Eén van beiden was in het bezit van gereedschap. Aan de bouwkeet werd schade aangetroffen. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Storm perikelen op 13 september

- Een gekantelde aanhangwagen op de A9. Deze was geladen met licht isolatiemateriaal en zodoende een simpele prooi voor de wind;
- Door de harde wind raakten isolatiematerialen van het stationsgebouw los en lagen verspreid over de parkeerplaats;
- Langs de afrit van de A9 waaide een boom om en veroorzaakte verkeershinder.

Snelheidscontroles Geesterweg

Op 12 september werd de snelheid gemeten van 409 passanten waarbij er 12 overtredingen plaatsvonden. De hoogst gemeten snelheid was 66 km per uur. Op 14 september werden 307 passanten gemeten, waarbij er 9 overtredingen waren. Ook hier was de hoogst gemeten snelheid 66 km per uur.

Ongeval

Op 16 september om 11. 00 vond er een aanrijding plaats op de Kooglaan. De bestuurster van een personenauto reed over de Kooglaan in de richting van de kruising met de Boetevenstraat. Gekomen ter hoogte van deze kruising remde zij, ten einde een ander voertuig voorrang te verlenen. Dit werd te laat opgemerkt door de erachter rijdende bestuurder van een personenauto en kwam hierdoor in aanrijding met de achterzijde. Twee inzittenden zijn met nekklachten per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Meer berichten