Foto:
Uitgeest

Politieberichten

  Politie

Diefstal
Op 5 september is er een zwarte snorfiets gestolen aan het Stationsplein, merk Piaggio, kenteken DKZ08H.

Aanrijding
Op 5 september sloeg een bestuurder van een personenauto komende vanaf de Pr. Beatrixlaan rechtsaf de Geesterweg op. Hij zag hierbij een personenauto, welke over de Geesterweg naderde over het hoofd. Een aanrijding volgde. Gelukkig slechts materiële schade.

Op 9 september rond 03.10 uur werd aan de Hollandse Tuin een onbekend persoon gezien in een garagebox. Deze persoon liep even later weg met iets in zijn handen. Een onderzoek in de omgeving leverde op dat moment niets op. De volgende ochtend werden echter twee koffers met gereedschap aangetroffen in de omgeving. Verder wordt er niets vermist.

Snelheids- en roodlichtcontrole
Op 6 september vond er een snelheidscontrole plaats aan de Provinciale Weg. 3410 passanten werden gemeten, waarbij 159 overtredingen geregistreerd zijn. De hoogst gemeten snelheid was 131 km p/u. Er waren 3 overtredingen bij de rood-licht controle aan dezelfde weg.

Ongeval
De bestuurster van een personenauto reed op 10 september om 11.32 uur over de linker rijstrook van de A9. Zij werd afgeleid door haar dochtertje op de achterbank, kwam met een wiel naast de weg en raakte de macht over het stuur kwijt. Het voertuig spinde naar de andere kant van de weg en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De personenauto raakte dusdanig beschadigd, dat deze moest worden weggesleept.

Meer berichten