Uitgeest

Verschillende aanhoudingen afgelopen weekend

  Politie

Het weekend van 22,23,24 april heeft de politie z'n handen vol gehad aan een aantal wetsovertreders. In de nacht van zaterdag 22 april op zondag 23 april kwam er rond half drie een melding binnen dat een man in de berm van de Provincialeweg zou staan nabij het tankstation.
Ter plaatse bleek de man zonder benzine te staan. Hij was zichtbaar onder invloed van alcohol en wankelde op zijn benen. De man blies 760ugl bij de blaastest en hem werd een rijverbod opgelegd.
Kort daarop bleek dat de man zijn auto toch had volgetankt en ondanks het rijverbod was gaan rijden. De auto is in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

In de nacht van zondag 23 april op maandag 24 april rond half één zag een getuige dat een jongen een spiegel van een auto trapte aan de Hogeweg. 
De getuige sprak de jongen aan en wachtte samen met hem de komst  van de politie af. De dader werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

In dezelfde nacht rond half twee kwam er een melding binnen van muziekoverlast uit een woning aan de Spoorlaan in Uitgeest. 
De bewoner werd verzocht hiermee te stoppen en gewaarschuwd dat er bij een volgende melding opgetreden zou worden. Later in de nacht kwam er opnieuw een klacht binnen en werd er door de politie geconstateerd dat de muziek wederom extreem hard stond. De bewoner werd aangehouden, de geluidsinstallatie in beslag genomen en proces verbaal opgemaakt. (Bron: 112-uitgeest.nl )

Meer berichten