Logo uitgeester.nl
Heemskerk

Gewapende overval Domino’s Pizza Heemskerk

  Politie

Vrijdagavond rond 21.10 uur kreeg de meldkamer van politie een melding binnen dat er een gewapende overval was gepleegd bij Domino's Pizza op het Bachplein en dat de dader zonder buit was vertrokken.

De politie is direct ter plaatse gegaan en heeft de omgeving afgeblokt en direct werd onderzoek verricht. Ook een Burgernetmelding werd gestart.

Een gewapende man, in het donker gekleed, bleek even na 21:00 uur Domino's Pizza binnen te zijn gegaan en hij eiste geld. Door goed optreden van het personeel verliet de overvaller zonder buit het pand.

Niemand raakte bij de overval gewond maar deze overval heeft de nodige impact gehad op het personeel. Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld. 

Heeft u iets verdachts gezien vrijdagavond 26 februari in de omgeving van het Bachplein? Of heeft u  andere informatie die onze rechercheurs van het overvallenteam kunnen helpen met het achterhalen van de identiteit van deze overvaller? Belt u dan s.v.p. met het overvallenteam in Kennemerland via tel.nr.: 0900-8844.

Reageer als eerste
Meer berichten