Bart de Haan (r) in zijn kenmerkende houding.
Bart de Haan (r) in zijn kenmerkende houding. Foto: aangeleverd

Team 3 TTAZ definitief gedegradeerd

Nieuws

UITGEEST - Team TTAZ1 reisde naar Oranje-Zwart in Haarlem en behaalde een overweldigende 8-2 overwinning. Henk Spoelstra had even moeite, maar won uiteindelijk van al zijn drie tegenstanders. Dimitry van de Park imponeerde met technische en krachtige slagen, en Bart de Haan, hersteld van een blessure, overtrof zichzelf door twee tegenstanders te verslaan.

Een spannend moment was de 5e game waarin Bart  aan de tegenstander moest toegeven. De dubbel van Dimitry en Henk was echter een verliespunt deze competitie. De aankomende titanenstrijd tegen een andere titelkandidaat uit Volendam op 30 november belooft een intense strijd om het kampioenschap. Dus heb je zin om te kijken of om aan te moedigen, loop dan vrijblijvend binnen en geniet van het komende spektakel. Een leuke anekdote: toen een lid van Oranje–Zwart op bitterballen trakteerde, vroeg Henk Spoelstra iemand om “twee ballen” te halen voor de wedstrijd. Waarop de persoon terugkwam met twee tafeltennisballen. Dat zorgde voor veel hilariteit.

Team TTAZ2 ontving Tempo Team uit Amsterdam en behaalde een 6-4 overwinning. Nick de Vries en Joris Kok scoorden elk twee punten, waarbij Joris indruk maakte met zijn penhoudergreep en Nick met zijn krachtige aanvallen. In de dubbel overtroffen Nick en Joris hun tegenstanders. Wim Baltus was dichtbij een tweede overwinning, maar verloor helaas de 5e game met 17-19.

Team TTAZ3 ging strijdend ten onder tegen TSO met een einduitslag van 8-2. Dennis Janssen behaalde twee overwinningen, waarbij hij zelfs een indrukwekkende 11-0 in één partij liet zien. Nico Baltus vocht als een leeuw, maar zijn tegenstanders bleken net iets te slim en te sterk. De einduitslag was wellicht wat geflatteerd. In het voorjaar zal Team TTAZ3 weer in de 4e klasse spelen. Ondanks de uitdagingen lijken alle teams te genieten van het tafeltennisseizoen. Veel succes voor Team TTAZ1 in de komende titanenstrijd, en laten we hopen op meer spannende en leuke momenten in de rest van het seizoen.

Tekst: Henk Spoelstra

Afbeelding
Commissie Samenlevingszaken, Algemene Zaken en Financiën (SAZ) 1 dec., 15:00
Afbeelding
Ontmoetingsgroep Slechthorenden 1 dec., 10:00
Afbeelding
Rommelmarkt in Buurtcentrum de Schuilhoek 30 nov., 16:00
Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 30 nov., 12:00
Afbeelding
Toeslagen 2024 30 nov., 10:45
Afbeelding
Over medische mythes 26 nov., 10:00
Afbeelding
Burgemeester Sebastiaan Nieuwland vertelt... 25 nov., 12:00
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 25 nov., 12:00
Afbeelding
Aankondiging bomenkap in Uitgeest 25 nov., 10:00
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 24 nov., 16:30
Afbeelding
Rotonde opengesteld voor alle verkeer 23 nov., 16:45
Afbeelding
Volgende fase afsluiting deel fietspad Provincialeweg Castricum-Uitgeest 23 nov., 12:00
Digitale krant