Logo uitgeester.nl
Foto's: Anita Webbe
Foto's: Anita Webbe
Uitgeest

Nieuwe speeltjes voor de ezels in het hertenpark

  Human Interest

Naar aanleiding van een oproep op Facebook door enkele vrijwilligers van het hertenpark in Uitgeest, werden er een vijftal skippyballen gedoneerd! Vrijdagochtend 1 december mochten de dieren kennismaken met hun nieuwe speeltjes.

De vrijwilligers Brenda Boon, Hennie Lenselink en Chantal de Prouw hadden het vermoeden dat vooral de twee ezels zich verveelden. Bij de eerste kennismaking met de skippyballen sprongen de ezels in eerste instantie verschrikt opzij maar hun nieuwsgierigheid won het uiteindelijk toch. De geiten en de kippen vonden de kleurrijke speeltjes ook zeer interessant!  "We zijn de gulle gevers Ian Hartman, Anneke Conijn, Yvonne van der Lest, Hetty Hartman, Brigitte Andrea-Heyveldt en Ilona Lest erg dankbaar, ook namens de stichting" aldus het drietal vrijwilligers. 

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om met dieren te werken? Stichting Hertenpark Uitgeest zoekt hulp voor de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden. Voorwaarde is dat je zelfstandig kunt werken en ouder bent dan 18 jaar. Wil je precies weten wat de functie inhoudt, ga dan naar de website www.hertenparkuitgeest.nl. Aanmelden kan via hertenparkuitgeest@gmail.com of Vrijwilligers Punt Uitgeest (VIP): www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl

Donatie

Stichting Hertenpark is een organisatie die zich op vrijwillige basis inzet voor het behoud van het Hertenpark. De stichting ontvangt geen subsidie, maar altijd blij met elke donatie. Vanzelfsprekend is het wel noodzakelijk dat de dieren gevoederd en verzorgd kunnen en blijven worden. Te denken valt hierbij aan voldoende stro in de hokken, het onderhoud aan het hertenpark, alsmede vaccinaties en andere behandelingen door de dierenarts. 

Bent u als betrokken dorpsgenoot ook begaan met het hertenpark en alle dieren die er rondlopen en wilt u dat het park in optimale staat behouden blijft? Dan kunt u eventueel vrijblijvend een bijdrage doneren op NL12RABO0363401997 t.n.v. Stichting Hertenpark Uitgeest. Alvast reuze bedankt, namens de voorzitter Bart Veldhuizen, secretaris Janet Bleker, penningmeester Thea Kater en bestuurslid Tom Verveer, de vrijwilligers én natuurlijk namens de dieren op het hertenpark! 

Meer berichten