Logo uitgeester.nl
Social Brokers ambassadeurs Dennis Vereijken en Shawn Mahadewsing bedanken voorbijgangers
(Foto: Anita Webbe)
Social Brokers ambassadeurs Dennis Vereijken en Shawn Mahadewsing bedanken voorbijgangers (Foto: Anita Webbe)
Uitgeest

Bedankactie Social Brokers Uitgeest

  Human Interest

Positiviteit en wederzijds respect zijn essentiële fundamenten in het versterken van de sociale basis. Daarom organiseerde Social Brokers Uitgeest  tijdens de week van respect op zaterdag 11 november een bedank actie om alle mensen die nu al klaar staan voor anderen én de lokale jeugd te bedanken.

Ondanks het koude en regenachtige weer stond het Social Brokers team tussen 12.00 en 14.00 uur aan de Prinses Beatrixlaan in Uitgeest. De vraag: 'mag ik u bedanken' zorgde voor veel verraste gezichten bij voorbijgangers.

'Wat fijn dat jullie hier staan om mensen te bedanken en bewust te maken. Voor elkaar zorgen hoort iets vanzelfsprekends te zijn, maar gebeurt helaas nog te weinig."

Respect

Voorbijgangers werden bedankt met een gezond appeltje of een lekker plakje cake. Op deze manier tonen we ons respect voor deze mensen en stimuleren we hen dat respect voor personen, die belangrijk zijn voor anderen, te uiten. Dat is niet alleen aantoonbaar effectief, maar bovenal een erg leuke manier om vele mensen te spreken die het vangnet vormen voor 'onze' (jonge) inwoners.

Benieuwd naar Social Brokers Uitgeest? Kijk dan eens op de Facebookpagina 'Social Brokers Uitgeest' of stuur een email naar dennis@socialbrokers.nl.

Meer berichten