Logo uitgeester.nl
Foto: Mos Jessy
Uitgeest

Muziekcursus voor dreumesen, peuters en kleuters in Uitgeest e.o.

  Human Interest

REGIO - Vanaf 11 september start weer de populaire muziek en dans herfstcursus voor dreumesen en peuters in Uitgeest, Beverwijk en Heemskerk.

Al 20 jaar verzorgt de gediplomeerde 'muziek op schoot' en dwarsfluit-docente Alice Ploeg met veel enthousiasme de muziek en danscursussen. Wat is er leuker voor een kind van 0 tot 4 jaar en een ouder, dan zingen, dansen, bewegen op muziek, luisteren naar en vooral spelen op echte muziekinstrumenten? Alice geeft een herfst, winter en lentecursus. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld.

In Uitgeest start de herfstcursus op vrijdag 15 september in Kindergarden Uitgeest. (In Heemskerk start de cursus op maandagochtend 11 september en woensdagochtend 13 september in het gebouw van St. Caecilia. In Beverwijk start de cursus op donderdagochtend 14 september en op zaterdagochtend 16 september in de BHK). Er zijn 8 lessen (geen les in de schoolvakanties). Er is ook een kleutercursus, deze start zaterdagochtend 16 september.

Informatie: www.aliceploeg.nl aliceploeg4@gmail.com 06-11493796.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>