Logo uitgeester.nl
Regio

Provincie zoekt Bedrijvig Groen

  Human Interest

REGIO - De provincie Noord-Holland heeft onder de naam 'Bedrijvig Groen' een prijsvraag uitgeschreven om bedrijventerreinen groener en daarmee aantrekkelijker te maken voor mens en dier. De drie beste ideeën worden beloond met een geldprijs van respectievelijk € 1.500, € 1.000 en € 500. Ook is er subsidie beschikbaar om de drie beste ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Op deze manier draagt de provincie bij aan de biodiversiteit in Noord-Holland.

Groen is belangrijk voor het welzijn van mens en dier. Ook de Noord-Hollandse bedrijventerreinen kunnen daar een rol in spelen. Een moestuin naast het bedrijf bijvoorbeeld, een bloeiende bloementuin om in te pauzeren of plantenbakken op het dakterras. Op die manier versterken we met elkaar de biodiversiteit in Noord-Holland.

Ter inspiratie organiseert de provincie Noord-Holland op 13 september op het provinciehuis in Haarlem een kenniscafé over Bedrijvig Groen. Meer informatie staat op de website van de provincie Noord-Holland, www.noord-holland.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>