Logo uitgeester.nl
Net zo stoer als Johnny Depp?
Net zo stoer als Johnny Depp?
Akersloot

Stichting Samen Spelen zoekt vrijwilligers

  Human Interest

  • Vind je het leuk om toneel te spelen en vooral te improviseren?
  • Heb je een zwak voor kinderen/volwassenen met een lichamelijk of verstandelijke beperking of voor kinderen die lichamelijk ernstig ziek zijn?
  • Heb je een paar uurtjes in de maand vrij voor een vrijwilligersklus?
  • Word je blij van lachende kinderen?
  • Ben je ouder dan 18 jaar?      

    Dan ben je bij Stichting Samen Spelen aan het goede adres. Deze stichting is heel erg op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen kunnen helpen zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking een fijne middag te bezorgen door bijvoorbeeld als clown, boef, fee, piraat of wat dan ook een spel met ze te doen. Je speelt altijd in teamverband, er wordt voldoende gerepeteerd en ieder jaar krijg je een workshop of opfriscursus om je spel up-to-date te houden. Kijk op de website http://www.stichtingsamenspelen.nl voor meer informatie of bel 0251-317432.
Als het je wat lijkt schroom niet n geef je op. Je bezorgt deze mensen voor wie de stichting het doet een onvergetelijke dag!
Stichting Samen Spelen Molenbuurt 17, 1921 CS AKERSLOOT

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6338929&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>