v.l.n.r: Mevr. Yvonne Hoogland, Mevr. Tineke Liphuijzen-Mulder, Dhr. René Vermeer, Mevr. Wies de Wit, Mevr. Ryan Buys-van Bunderen, Mevr. Alie de Reus-Brandjes, Peter de Reus
v.l.n.r: Mevr. Yvonne Hoogland, Mevr. Tineke Liphuijzen-Mulder, Dhr. René Vermeer, Mevr. Wies de Wit, Mevr. Ryan Buys-van Bunderen, Mevr. Alie de Reus-Brandjes, Peter de Reus (foto: Vincent Bloothoofd)
Uitgeest

Vrijwilligers 2016 in het zonnetje gezet

  Human Interest

UITGEEST - Wethouder Judie Kloosterman huldigde op donderdagmiddag 19 januari jongstleden zeven Uitgeester vrijwilligers. Zij zijn door diverse instanties voorgedragen vanwege hun bijzondere inspanningen in het afgelopen jaar 2016. Zij werden in de bloemen gezet en ontvingen een bijzonder aandenken in de raadzaal van het gemeentehuis. 

De volgende personen werden in het zonnetje gezet;

  • Mevrouw Yvonne Hoogland, zij is al zes jaar actief bij het team Meet & Eat.
  • Mevrouw Tineke Liphuijzen-Mulder werkt al dertig jaar twee ochtenden per week als vrijwilliger bij basisschool De Binnenmeer.
  • De heer René Vermeer zette zich de afgelopen twaalf jaar met hart en ziel in voor het Internationaal Groenewegen Toernooi (ICGT). In die tijd was hij voorzitter van de commissie PR. Hij was de drijvende kracht achter de totstandkoming van een nieuwe website en de populaire huis-aan-huis-krant, die meerdere jaren een oplage van boven de 50.000 had. Elk toernooi weer zette hij zich dagenlang in met het aansturen van de PR-vrijwilligers.
  • Mevrouw Wies de Wit voor het opzetten van de ruilbibliotheek Lees Lokaal.
  • Ryan Buys-van Bunderen organiseert ruim twintig jaar met een team vrijwilligers het 'Eetproject'.
  • Alie de Reus-Brandjes en Peter de Reus zijn de drijvende krachten achter het opzetten van wooncentrum De Brug en nu achter het dagelijks reilen en zeilen aldaar.
  • Mevrouw Nel Groen (niet aanwezig) is onlangs gestopt als stimulator/aanjager/allesdoener/coördinator van/voor zwembad De Zien.
Meer berichten