Afbeelding
Foto: Popkoor SurpriSing op Facebook

Korenfestival Sing-in Uitgeest (update)

Cultuur Uitgeest

UITGEEST - Muziekliefhebbers opgelet! Op zaterdag 24 september organiseert Popkoor SurpriSing ‘Sing-In Uitgeest’.

Diverse koren uit de omgeving, zullen deze dag op vier verschillende podia hun repertoire ten gehore brengen. Het festival begint  om 11.30 uur met een optreden van Popkoor SurpriSing en daarna starten de optredens op alle locaties. Het festival wordt aangevuld met foodtrucks wat een mooie en gezellige aanvulling is voor deze middag. 

Locaties: Dorpshuis De Zwaan, Gemeentehuisplein, Geesterheem, Hervormde Kerk. De toegang is gratis.

Popkoor SurpriSing is een groot, actief en betrokken koor. Zij verzorgen een aantal keren per jaar energieke en verrassende optredens in de regio Noord-Holland. Popkoor SurpriSing is opgericht door Yvonne de Bree en startte op 7 januari 2004. Het streven was een koor op te richten van ongeveer veertig mensen. Vanwege de grote animo is het nu een groep van meer dan negentig mannen en vrouwen.

Bron en meer informatie: www.popkoorsurpising.nl 

UPDATE: Vanwege de voorspelde regen gaat het korenfestival op locatie niet door. U kunt naar het gemeentehuis waar de koren voor u zullen zingen vanaf 13.30 uur, ook daar is de toegang gratis. ‘s Morgens zingen er koren bij Buena sera. U bent van harte welkom. (Bron: Geesterheem op Facebook)