Logo uitgeester.nl
Werk van Gerd Wilfert – Gemeentehuis.
Werk van Gerd Wilfert – Gemeentehuis. (Foto: Alfred de Boer)
Uitgeest

Kuil Art - tentoonstelling & Kunstroute Uitgeest 2018

  Cultuur

UITGEEST - Stichting "de Nieuwe Kuil", organisator van cursussen op het gebied van kunst/creativiteit en bewegingleer, houdt in het weekend van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018 in het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 1911GH in Uitgeest, haar traditionele Kuil Art – tentoonstelling van werkstukken, die door deelnemers aan de creatieve cursussen zijn gemaakt.

De openingstijden zijn: vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de nieuwe cursussen, waarvan de meeste in september van start zullen gaan. "Het nieuwe programmaboekje voor het seizoen 2018– 2019 ligt voor u klaar", aldus de organisatie. Tevens is er gelegenheid om zich voor de cursussen in te schrijven.

Tijdens uw bezoek, wordt u in de gelegenheid gesteld om u waardering over de tentoon gestelde werkstukken kenbaar te maken. De werkstukken zijn hiertoe in twee categorieën ingedeeld t.w. schilderijen en overige kunstzinnige creatieve uitingen. Op een in te vullen strookje noteert u hiertoe, in beide categorieën, de in uw ogen mooiste drie werkstukken. Na afloop van de tentoonstelling worden, met de toegekende waarderingspunten, de publieksprijzen voor de exposerende cursisten bepaald.

Voor meer informatie ga naar: Denieuwekuil.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met het secretariaat van Stichting de Nieuwe Kuil (Mw. Anneke Heijne Meerpad 2 1911 AS UITGEEST - 0251 311776). "De organisatoren en exposerende cursisten van stichting de Nieuwe Kuil zijn zeer vereerd met uw bezoek aan de tentoonstelling", aldus de organisatie.

Kunstroute van Uitgeest 2018
Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 maakt de Kuil Art - tentoonstelling van stichting "de Nieuwe Kuil" deel uit van de Kunstroute van Uitgeest 2018. De route voert langs een dertiental ateliers en tentoonstellingsruimten in Uitgeest. De kunstroute is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur. Een informatiefolder over de Kunstroute is gratis aan de balie van onder andere het gemeentehuis, het Lees Lokaal en de bibliotheken in de regio om Uitgeest verkrijgbaar. Tevens zal de folder op zaterdag 23 en zondag 24 juni, gedurende de openingstijd van de Kunstroute, bij de deelnemende exposanten beschikbaar zijn.

Meer berichten