Annie MG Schmidt expositie in Lees Lokaal
Annie MG Schmidt expositie in Lees Lokaal (Foto: Gerrit Bus)
Uitgeest

Wethouder Tromp opent Annie MG Schmidt expositie

  Cultuur

UITGEEST - Onder toeziend oog van vele belangstellende Uitgeesters, fotograaf Gerrit Bus en Radio TV IJmond opende Loco-burgemeester en wethouder Antoine Tromp de Annie MG Schmidt expositie in Lees Lokaal Uitgeest.

De wethouder roemde de vele vrijwilligers die zo'n prachtig burgerinitiatief, met een beetje hulp van de gemeente Uitgeest, gerealiseerd hebben. Ook prees hij de vele activiteiten zoals de goochelshows, de theatervoorstellingen, de taalcarroussel, de interactieve voorleessessies en nu weer, de toch wel heel bijzondere, Annie MG Schmidt tentoonstelling. Alle boeken van Annie MG Schmidt staan gedurende de mei maand ook bij Lees Lokaal volop in de spotlight en de 11 kunstwerken hangen zelfs tot 18 juni aan de wand.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!