Logo uitgeester.nl
Foto: Aangeleverd
Uitgeest

6 Mei Zomermarkt en Oldtimerdag

  Cultuur

CASTRICUM - Zoekt u een leuk uitje a.s. zondag? Op 6 mei is er weer de gezellige zomermarkt in het centrum van Castricum, van 11:00 – 18:00 uur. Tevens wordt de 2e editie van Oldtimerdag Castricum gehouden, vanaf 11:30 uur. Aanmelding is nog mogelijk t/m zaterdag 5 mei.

Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen.

Na het rondsnuffelen op de zomermarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snacktentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara's, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de markt. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de markt www.facebook.com/StarPromotionsBraderie.

Oldtimerdag
In het centrum van Castricum worden de mooiste oldtimers geshowd en er zijn prijzen te winnen voor de deelnemers.
Dit jaar zijn er 2 categorieën waarin er prijzen zijn voor de mooiste oldtimer. De indeling is van 1900 tot 1950 en van 1951 tot 1983. Ook dit jaar zijn er weer fraaie trofeeën voor de nummers 1, 2 en 3.  Er is zeer waarschijnlijk de mogelijkheid voor het publiek om een oldtimer tot hun favoriet te maken. Ook voor de winnaar van de publieksprijs is een mooie trofee beschikbaar. Dit houdt dus in dat niet alleen de meest originele en mooiste oldtimer kan winnen, maar ook bijvoorbeeld een 'custom car'.

Net als vorig jaar is deelname en toegang gratis. Mensen die hun oldtimer van minimaal 35 jaar oud willen showen kunnen zich nog tot en met zaterdag 5 mei opgeven via: oldtimerdagcastricum@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op: http://oldtimerdagcastricum.jouwweb.nl/
Bron en foto: Oldtimerdag Castricum op Facebook

Meer berichten