Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Akerpop herleeft in de Storeyclub

Cultuur Akersloot

Op zondagmiddag 22 april is het weer zover in de Storeyclub, voor het derde jaar op rij een topmiddag met Akersloter bands op het podium. Een gevarieerd programma met vijf bands vanaf de jaren negentig tot heden.

Ook bands die ooit hun debuutoptreden hebben gehad in de dit jaar 50 jaar jonge Storeyclub. Vanaf 15.30 uur barst het muzikale spektakel los met Indahouse. Tijdens een korte break zal het jaarboek van de Historische Vereniging worden overhandigd aan een prominente Akersloter en aan de bands. Vervolgens de band JUS die met eigen nummers en covers op het podium staat, gevolgd door de viermansformatie Fabric. Na een korte pauze zal Johan Vermaas de drumsticks beroeren met zijn band Left Behind met stevige nummers van onder andere de Foo Fighters en Kings of Leon. Als afsluiter speelt de Akersloter formatie Tha Bonertz die al vele optredens in Noord Holland hebben verzorgd.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor weer een prachtige en mooie muzikale middag in de Storeyclub. U bent van harte welkom op zondagmiddag 22 april om 15.30 uur in de Storeyclub! De toegang is gratis.