Theater Poppekus leest voor in Lees Lokaal | Uitgeester
Uitgeest

Theater Poppekus leest voor in Lees Lokaal

  Cultuur

UITGEEST - Na een tweetal geslaagde, en volgepakte, optredens in Lees Lokaal in 2017 zijn de PR-commissie van Lees Lokaal en Tineke (eigenaresse van Theater Poppekus) begin 2018 met elkaar om de tafel gaan zitten.

Een van de dingen die daaruit voortgevloeid is, is het maandelijkse voorleesmomentje op de zaterdagmiddag voor peuters en kleuters! Het voorleesmoment wordt een interactieve activiteit, waarbij het voorlezen en poppenspel in elkaar over zullen gaan. In de moderne wereld vol digitale activiteiten blijft het toch héél erg leuk om op een 'analoge' manier met de kinderen bezig te zijn! Zaterdag 24 februari is het eerste voorleesmoment om 14.00 uur.

Tineke leest voor uit het boek 'Mijn held' van Ingrid & Dieter Schubert. Het gaat over een verliefd muizenstel. Het mannetje is zo verliefd op zijn meisje dat hij zegt dat niets hem bij haar vandaan kan houden. Geen bergen, geen woestijn, geen water, geen rovers! Met zijn touw als hulpmiddel overwint hij alles en iedereen! Uiteindelijk moeten ze vluchten voor een grote valse kater….. met of zonder touw?

Het antwoord op deze vraag wordt duidelijk op zaterdagmiddag 24 februari, 14.00 uur in Lees Lokaal Uitgeest. Kom en beleef het mee! Aanmelden kan zowel in Lees Lokaal zelf als via info@leeslokaal-uitgeest.nl

Meer berichten