Het Dubbelleven van Gerard Alderliefste bij De Zwaan Cultureel | Uitgeester
Gerard Alderliefste leidt een dubbelleven
Gerard Alderliefste leidt een dubbelleven (Foto: Aangeleverd)
Uitgeest

Het Dubbelleven van Gerard Alderliefste bij De Zwaan Cultureel

  Cultuur

"Jij leidt twee levens," zei zijn vader ooit. Hij hééft twee levens: in het ene is hij verslavingsarts, in het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee…

In zijn soloprogramma laat Gerard beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde? Hij zingt en vertelt, houdt een theatercollege over party-drugs en verslaving: wat doet het met je en waarom je het zou moeten laten.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang op met zijn band Alderliefste. Nu staat hij er alleen voor en  schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leef... dubbel!

Gerard Alderliefste speelt bij De Zwaan Cultureel op vrijdag 12 januari, aanvang 20.15 uur. De toegangsprijs is € 13,50, vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen € 2,50 korting. Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online kaartverkoop.

Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel (http://www.dezwaancultureel.nl).

Meer berichten