Kasim Colak.
Kasim Colak. Foto: aangeleverd

De Zes Vragen aan Kasim Colak

Algemeen

1. Waar ben je geboren en getogen?
Amsterdam is mijn geboorteplaats. Daar ben ik opgegroeid en heb ik mijn vrouw ontmoet. Sinds kort zijn we verhuisd naar Badhoevedorp.

2. Wat is jouw favoriete plek in Uitgeest en waarom?
Ik vind het Uitgeestermeer een geweldige plek. Je kunt er heerlijk wandelen, een drankje doen en lekker genieten. Je voelt daar al rust door naar het uitzicht te kijken, vooral in de zomer.

3. Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Het beste advies dat ik tot nu kreeg is toch echt wel ‘het volgen van je hart’. Ik heb altijd keuzes proberen te maken door te luisteren naar wat mijn hart te zeggen had. Tot nu toe nooit spijt van gehad.

4. Wat vind jij belangrijk?
Dit zeggen misschien de meeste mensen, maar ik zou toch zeggen: je gezondheid. Zonder je gezondheid heb je nergens iets aan. Ik zeg altijd: hoe gezonder hoe gelukkiger.

5. Waar word je blij/gelukkig van?
Ik ben heel blij met de mensen om mij heen. Ik kies mensen ook best nauwkeurig uit, zoals ik al zei doe ik dat ook door het volgen van mijn hart. De mensen om mij heen zijn ook altijd de mensen die mij gelukkig maken. Mijn gezin en mijn familie bijvoorbeeld. Ik word al gelukkig wanneer ik thuiskom en mijn dochtertje komt rennend naar me toe. Een geweldig gevoel.

6. Wat zijn jouw plannen en/of wensen voor de toekomst?
Echt grote toekomstplannen heb ik niet. Ik wil een goede basis voor de toekomst van mijn kinderen creëren. Daarvoor ben ik hard aan het werk. Wel wens ik echt een gezonde en gelukkige toekomst te hebben. Samen met mijn gezin en kinderen.

De persoonlijke vraag van Ed Vendel:
‘Ik ken jou als de uiterst vriendelijke, altijd opgewekte jongen die het altijd erg druk heeft met het maken van kleding en gordijnen in Uitgeest. Van wie heb jij het vakwerk geleerd en hoe ben je in Uitgeest terechtgekomen met je bedrijf?’
Dit vak zit in de familie. Van mijn opa tot aan mijn ooms en vader. Mijn vader was altijd een hardwerkende ondernemer. Ik keek echt naar hem op. Op een gegeven moment ben ik naar hem toe gestapt en heb ik gezegd: ‘’Papa, ik wil dit ook!’’
Dus zijn wij samen gaan kijken waar we konden starten. Hij had toen al zijn zaak in Castricum en aangezien ik nog het een en ander moest gaan leren hebben we ervoor gekozen om een zaakje in de buurt te openen. Zo ben ik in Uitgeest terechtgekomen. In het begin reed ik nog op en neer naar Castricum voor het maken van kleding, maar dat  duurde niet lang. Ik had het gelijk onder de knie en ben zelfs nu de prof in de familie. Daar ben ik ook uiterst trots op!

Kasim geeft het stokje door aan Hans van Ballegooij met de persoonlijke vraag:
‘Ik ken jou al bijna 10 jaar. Je bent altijd gelukkig, vol energie en hebt altijd een leuk praatje. ik vergeet de dag niet dat ik je tegenkwam in de ijssalon. Ik weet dat je graag toneel speelt. Ik ben benieuwd naar wat je het leukste stuk vond om te spelen en of je wel eens in Uitgeest speelt?’

Cees Zonneveld met een deel van het 'Vrijburgkunstwerk'.
Een tweede leven voor 'kunstwerk De Vrijburgschool' start in het gemeentehuis Uitgeest 2 uur geleden
Impressie.
Stichting Oer-IJ organiseert maandelijks 'ommetje in Oosterbuurt' 4 uur geleden
Van harte gefeliciteerd als je jarig bent op 29 februari!
Het is vandaag een schrikkeldag, waarom is deze er? 6 uur geleden
BOA Frensel Stefania.
Meer bevoegdheden voor boa's 22 uur geleden 3
Help je mee? Voor grijpers en afvalzakken wordt gezorgd.
Opschoondag in Uitgeest gisteren
Kip en het ei.
De kip en het ei - Voorleestheater bij LeesLokaal 28 feb, 12:00 1
Grutto's kijken bij Fort Krommeniedijk (Fort K'IJK).
Weidevogels spotten bij Fort Krommeniedijk 27 feb, 16:00
Afbeelding
Complimentendag: Jongeren geven vaker een compliment dan 65-plussers 27 feb, 12:00
De vleermuis die tijdens de knutselworkshop wordt gemaakt.
Knutselworkshop in Pieter Vermeulen Museum 27 feb, 10:00
Steenloper op het wad.
Ameland en Terschelling, eilanden om te ontdekken 26 feb, 16:00
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 29 februari 26 feb, 10:00
Afbeelding
Gemeentelijke belastingen 25 feb, 16:00
Digitale krant