Trainen in een positieve sfeer met persoonlijke aandacht.
Trainen in een positieve sfeer met persoonlijke aandacht. Foto: aangeleverd

Strong Sport Studio geopend

Algemeen

UITGEEST - In 2020, midden in coronatijd, startte Majlen Mul haar outdoor sportbedrijf STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN. En dat gaat goed. Zo goed, dat ze het heeft aangedurfd een nieuwe uitdaging aan te gaan. Want inmiddels zijn er, naast outdoor trainingen, ook indoor trainingen mogelijk. 

Vanaf 14 november is de STRONG SPORT STUDIO aan de Westergeest 26A in Uitgeest geopend. En daar is Majlen super blij mee. “Er staan nu bijna 40 outdoor- en indoor lessen op het rooster,” aldus Majlen.
“Je kunt bij ons onder meer terecht voor groepslessen Bootcamp, Yoga, TRX, Steps, 65+ Bodyfit, Boxing, BBB, Zwangerfit en natuurlijk voor personal trainingen.”

Er wordt getraind in kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht kan zijn voor houding, techniek en correctie. Omdat Majlen niet alle lessen zelf kan geven, heeft ze drie trainers en drie yogadocenten aan het ‘Strong Team’ toegevoegd. Majlen: “Het geeft enorm veel energie om nu een compleet team te hebben. We motiveren elkaar en leren ook van elkaar. Onze trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer. En dat alles in een kleinschalige omgeving met veel persoonlijke aandacht.”

Kijk voor het meer informatie op www.strongbootcamp-bymajlen.nl.
(Advertentie)