.
. Foto: Anita Webbe

Toertocht op de e-bike met tips van fietscoach

Algemeen Uitgeest

UITGEEST - Woensdag 5 oktober wordt er in het kader van het project ‘Doortrappen’ een fietstoertocht georganiseerd onder begeleiding van een professionele fietscoach.  

Er wordt om 09.30 uur verzameld in Dorpshuis De Zwaan waar er onder het genot van een kopje koffie of thee door een professionele fietscoach een korte introductie wordt gegeven over fietsen, fietsveiligheid en verkeersregels. Dan gaat men met de coach op pad op de elektrische fiets. Onderweg geeft de coach persoonlijk advies en tips over fietsgedrag. Er wordt gefietst in een rustig tempo, op eigen snelheid, er wordt in een restaurant een korte stop gehouden voor koffie en thee om daarna de toertocht te vervolgen. Vragen zijn welkom. 

De tocht zal ongeveer 3 a 3,5 uur duren en deelname is kosteloos. De consumpties tijdens de korte stop zijn voor eigen rekening. 

Opgeven en informatie: op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.), 0251 – 319020 of 06 2575 6263 of per mail s.u.s@inter.nl.net.

Doortrappen is een samenwerkingsproject tussen de S.U.S., gemeente Uitgeest en de buurtsportcoach Uitgeest, wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland en in samenwerking met Trentino Sport.

 Bron: Stichting Uitgeester Senioren op Facebook.